Νέο ιατρικό συμβούλιο για τον Τόμας Πρωτόπαπα, αυτή την ώρα

Σοβαρά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του

Νέο ιατρικό συμβούλιο για τον Τόμας Πρωτόπαπα, αυτή την ώρα

Για τέταρτη ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας.Ο 25χρονος ηθοποιός, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από την Κυριακή, και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του, στάσιμη.

Τι σημαίνει αυτό; ότι δεν υπάρχει ούτε βελτίωση, αλλά ούτε και επιβάρυνση.

Αυτή την ώρα μάλιστα, οι γιατροί βρίσκονται σε συμβούλιο για τον Τόμας Πρωτόπαπα, και μέχρι το απόγευμα, θα ενημερώσουν εκ νέου την οικογένεια του για την κατάσταση της υγείας του.

Η οικογένεια του από την άλλη, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, σκοπεύει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο και κάθε ελπίδα.

Γι΄αυτό και έστειλαν με διαβιβαστικό κάποιες εξετάσεις σε γνωστό αμερικάνο νευροχειρούργο.

Μέχρι το βράδυ, οι εξετάσεις θα έχουν φτάσει στον νευροχειρούργο, που είναι και γνωστός της οικογένειας.

ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ:

Aπό την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του σοκαριστικού ατυχήματος, οικογένεια, φίλοι, και συνάδελφοι είναι στο πλευρό του Τόμας, και προσεύχονται με την καρδιά τους, λέγοντας πως του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Όσο για την οικογένεια του; Πρόκειται περί μιας εξαιρετικής και πολύ αγαπημένης, ηθικής οικογένειας, που μέχρι τελευταία στιγμή, δεν κατηγόρησαν ούτε τον οδηγό, ούτε κανένα.

Φοβερή είναι όμως και η γιαγιά του Έρση Πρωτόπαπα, που αυτές τις δύσκολες στιγμές, παραμένει ψύχραιμη, νηφάλια και προσεύχεται από μέσα της ώστε ο εγγονός της να γίνει καλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top