«Ο Τόμας είναι στα χέρια του Θεού...»

«Περιμένουμε το θαύμα», λέει ο θείος του ηθοποιού

«Ο Τόμας είναι στα χέρια του Θεού...»

Για την κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα -που για εκείνον είναι ο ανιψιός και όχι ο ηθοποιός- μίλησε ο θείος του: «είναι στα χέρια του Θεού», είπε ο Γιώργος Πρωτόπαπας, που βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκο��είο και έχει αναλάβει την επικοινωνία της οικογένειας με τα μέσα ενημέρωσης.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η κατάσταση του νεαρού ηθοποιού έχει επιβαρυνθεί, ενώ οι δικοί του σχεδιάζουν να στείλουν τις εξετάσεις του σε γιατρούς στην Αμερική και δηλώνουν έτοιμοι να τον μεταφέρουν για νοσηλεία στο Εξωτερικό, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

«Η κατάσταση είναι επιβαρυμένη. Αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα της αξονικής τομογραφίας», είπε ο Γιώργος Πρωτόπαπας στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», προσθέτοντας ότι το τραύμα του Τόμας είναι εσωτερικό.

Ο θείος του ηθοποιού -με τον οποίο ο Τόμας ένωνε συχνά τις δυνάμεις του σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις- ήταν ο πρώτος που αντέδρασε μετά το τραγικό περιστατικό: όπως τόνισε, ο νεαρός φορούσε ζώνη και δεν εκτινάχθηκε από το παρμπρίζ, όπως γράφτηκε.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν παίρνει άλλη εγχείρηση, δεν αντιδρά στην αγωγή, οπότε, τώρα πια, περιμένουμε ένα θαύμα», κατέληξε ο Γιώργος Πρωτόπαπας, προσθέτοντας πως η ψυχολογική κατάσταση της οικογένειας δεν μπορεί να περιγραφεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top