Ποιο επώνυμο ζευγαράκι… «χαριεντίζεται» στην ξαπλώστρα;

Το τι έγινε… δεν περιγράφεται!

Ποιο επώνυμο ζευγαράκι… «χαριεντίζεται» στην ξαπλώστρα;
Εντάξει είπαμε, είναι ερωτευμένοι, αλλά δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα! Ο λόγος για την Αγγλίδα ηθοποιό Kate Beckinsale και τον σύζυγο της Len Wiseman, που ήταν τόσο ασυγκράτητοι, με αποτέλεσμα ν΄αρχίσουν τα χουφτώματα και τις αγκαλιές πάνω στην ξαπλώστρα!

Το ζευγαράκι έκανε το μπάνιο του σε πισίνα, αλλά του ήταν πολύ δύσκολο να κρύψει την ερωτική του διάθεση. Τι να κάνουν λοιπόν; άρχισαν τις αγκαλίτσες, τα φιλάκια και τα… «σχετικά». Άκρως ακατάλληλο το θέαμα για ανηλίκους σας λέμε.
Όση ώρα μάλιστα ο ένας δεν ήταν «σκαρφαλωμένος» στον άλλον, ο σύζυγος της Kate την φωτογράφιζε συνεχώς με το κινητό του σε πολύ αυθόρμητες πόζες. Για τέτοιο έρωτα μιλάμε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός –οι περισσότεροι την θυμάστε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Pearl Harbor»-, παρά το γεγονός ότι πιάνει τα 40, εντυπωσίασε άπαντες με την καταπληκτική της σιλουέτα.
Με ένα μαύρο μπικίνι που έκοβε την ανάσα, η 38χρονη ηθοποιός έβαλε τα γυαλιά σε πολύ μικρότερες της, μιας και το σώμα της είναι αψεγάδιαστο όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς στις φωτογραφίες.

«Κόλαση» η Kate Beckinsale, με τον σύζυγο της ν΄απολαμβάνει την «παρέα» της και με το παραπάνω.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top