Κιάμος: Ζητούσαν τα εισιτήρια και τα χρήματα πίσω σε συναυλία της Κύπρου

Ανήσυχοι και οι Κύπριοι καλλιτέχνες για την απόφαση του Eurogroup

Κιάμος: Ζητούσαν τα εισιτήρια και τα χρήματα πίσω σε συναυλία της Κύπρου
​Κύπριοι τραγουδιστές και ηθοποιοί που δουλεύουν στην Κύπρο μιλάνε για τον αναβρασμό των πολιτών που υπάρχει στο νησί μετά την απόφαση του Eurogroup για το κούρεμα των καταθέσεών τους.

Η συναυλία του Πάνου Κιάμου που πραγματοποιήθηκε στο νησί, αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. «Έγινε η συναυλία αν και είχαμε αρκετές ακυρώσεις. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ο κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε αν μπορώ να δώσω πίσω τα εισιτήρια για να πάρουν τα χρήματα, καθώς δε γνώριζαν πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες» είπε στην κάμερα του Star.

Ο Λούκας Γιώρκας δήλωσε πως «όλη η οικογένεια μου είναι στην Κύπρο. Είναι δύσκολα. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο μας τα έφεραν προτετελεσμένα».

Η Μαριάντα Πιερίδη είπε πως «είμαστε λίγο αναστατωμένοι, όπως είναι όλοι οι Ελληνοκύπριοι. Έχω εμπιστοσύνη στους Κύπριους πολίτες. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν από αυτή την κατάσταση. Βιώνουν το πρώτο σοκ που περάσαμε και εμείς πριν λίγο καιρό».

Το νησί είναι σε αναβρασμό λένε Έλληνες ηθοποιοί που το τελευταίο διάστημα εργάζονται στην Κύπρο.

Η Μιμή Ντενίση έξαλλη δηλώνει πως «είναι τραγικό από ξένη παρέμβαση να μην μπορείς να ψωνίσεις ούτε για το σπίτι σου. Έχω αναστατωθεί με αυτό που έγινε».

Το βαφτιστήρι του Κυπρίου Προέδρου, Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε πως «οι φίλοι μας οι Γερμανοί εκμεταλλεύονται καταστάσ��ις. Θέλουν να γονατίσουν την Κύπρο».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top