Τι δήλωσε η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαπα έξω από την εντατική

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 20χρονη Ιωάννα

Τι δήλωσε η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαπα έξω από την εντατική

Στα 26χρόνια του, ο Τόμας Πρωτόπαππας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Οι ελπίδες είναι λιγοστές, όμως δίπλα του είναι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και οι οποίοι προσεύχονται μέρα, νύχτα για να μπορέσει να βγει από την περιπέτεια αυτή δυνατός και νικητής.

Συντετριμμένος είναι ο οδηγός που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο του ηθοποιού, ο οποίος παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Η Αττική Οδός έβγαλε επίσημη ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την βαθιά της λύπη για το τραγικό συμβάν.

Απαρηγόρητη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η κοπέλα του Τόμας, Ιωάννα. Οι δυο τους ήταν τρελά ερωτευμένοι και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αχώριστοι.

Η ίδια βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατά��ταση και δηλώνει:

«Δε με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με τη μαμά του στην εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά, το πιστεύω».

Σοκαρισμένοι και οι συνάδελφοί του, που συνεργάστηκαν μαζί του στους «Βασιλιάδες».

«Έχω μιλήσει με συναδέλφους που πήγαν στο νοσοκομείο να τον δουν. Γίνεται ένας χαμός εκεί. Είναι όλοι συγκλονισμένοι, ευχόμαστε τα καλύτερα και προσευχόμαστε γι’ αυτό», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Πολλά είναι αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για την πορεία της υγείας του νεαρού ηθοποιού.

Ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαππας, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για συζήτηση των γιατρών με τους γονείς του, ώστε να δωρίσουν τα όργανά του.

Μία ημέρα πριν από το τραγικό τροχαίο στην Αττική οδό, ο Τόμας Πρωτόπαππας ήταν στον ιππικό όμιλο στο Τατόι, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης κυπριακού περιοδικού.

Ο 26χρονος ηθοποιός ξεκίνησε από το μόντελινγκ για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι και αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική. Η πρώτη του κινηματογραφική δουλειά ήταν στο remake του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», με τον σκηνοθέτη της ταινίας Ο. Ευστρατιάδη να μιλά για ένα συμπαθέστατο παιδί.

«Θυμάμαι ένα καλό παιδί, με όρεξη για δουλειά και συνεπή στις υποχρεώσεις του. Κρίμα, λυπάμαι για τον Τόμας», είπε.

Με τους «Βασιλιάδες» έγινε ευρύτερα γνωστός και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Η αγάπη αυτή, οι προσευχές του κόσμου, κάνουν την οικογένειά του να ελπίζει ότι ο Τόμας θα το ξεπεράσει, θα σηκωθεί και πάλι στα πόδια του και θα ολοκληρώσει το μυθιστόρημα που είχε ξεκινήσει να γράφει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top