Spielberg: Ο γύρος του κόσμου με yacht αξίας 200.000 εκ. δολαρίων

Το όνειρο της ζωής του έγινε πραγματικότητα

Spielberg: Ο γύρος του κόσμου με yacht αξίας 200.000 εκ. δολαρίων

​Μετά τα βραβεία που κέρδισε η ταινία του Steven Spielberg , «Lincoln», ο γνωστός σκηνοθέτης αποφάσισε να ξεκουραστεί για λίγο μαζί με τη γυναίκα του, Kate Capshaw.

spielberg].jpg
Τι καλύτερο από διακοπές με το ιδιωτικό του yacht αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Μη φανταστείτε ένα απλό ταξιδάκι. Τον γύρο του κόσμου θα κάνει και μαζί του πέρα από την σύζυγό του θα πάρει μερικά από τα εφτά του παιδιά!

oal.jpg
Το yacht ονομάζεται Seven Seas και θεωρείται ένα από τα καλύτερα mega yachts που κυκλοφορούν στις θάλασσες του κόσμου. Περιλαμβάνει θέατρο, σπα, ελικοδρόμιο, πισίνα, σινεμά και σύστημα για να μην παθαίνει ναυτία ο γνωστός σκηνοθέτης.
cinema.jpg
Ο Steven ονειρευόταν εδώ και καιρό αυτό το ταξίδι. Συνολικά θα διανύσει 30.000 μίλια. Οι συνεργάτες του αποκαλούν αυτό το ταξίδι «Βερνιάδα» κάτι ανάλογο του «ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».

Σημείο έναρξης αποτελούν οι Κάννες και τελικός προορισμός οι ακτές της Βόρειας Αφρικής και η Σρι Λάνκα, όπου γυρίστηκαν τα «Indiana Jones».

Ο Spielberg θέλει να περάσει από πολλά μέρη όπου κατά τη διάρκεια της ζωής του είχε γυρίσει σπουδαίες ταινίες, αλλά και από μέρη που δεν έχει περάσει ποτέ!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top