Γιατί καθυστερεί το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Τόμας

Κρίσιμη η κατάσταση – παραμένει στην Εντατική, υποβάλλεται σε εξετάσεις

Γιατί καθυστερεί το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Τόμας

Ώρες αγωνίας για τον Τόμας Πρωτόπαπας: η κατάσταση του νεαρού ηθοποιού παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ το ιατρικό ανακοινωθέν που επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί το πρωί δεν έχει ακόμα συνταχθεί!

Οι γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου ο Τόμας παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική, συνεκτιμούν τα δεδομένα της κατάστασής του, μετά το πολύωρο και σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι. Για τον λόγο αυτό, το ιατρικό ανακοινωθέν που αναμενόταν περίπου στις 11:00 δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Παράλληλα, ο 26χρονος ηθοποιός υποβάλλεται σε νευρολογικά τεστ προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του, ενώ με ειδικές εξετάσεις ελέγχεται η λειτουργία του εγκεφάλου του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κατάστασή του είναι αναστρέψιμη η όχι.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με την έκθεση της Τροχαίας, την οποία έχει στα χέρια του ο θείος του, το αμάξι του νεαρού ηθοποιού ήταν σταθμευμένο στην Αττική Οδό, όταν το βανάκι έπεσε με ταχύτητα επάνω του, με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί από το παρμπρίζ.

Πληροφορίες λένε ότι ο Τόμας είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου προκειμένου να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, όπου και κατευθυνόταν για γυρίσματα.

Στο πλευρό του Τόμας είναι οι γονείς, ο θείος και ο αδερφός του που ταξίδεψε από το Ντουμπάι, ενώ στο νοσοκομείο βρέθηκε και η επί δύο χρόνια σύντροφός του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», ο θείος του Τόμας δήλωσε στεναχωρημένος αλλά αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και το χαμογελαστό παλικάρι θα κερδίσει την μάχη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top