Από ώρα σε ώρα ανακοινωθέν για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Τι είπε στο star.gr φιλικό του πρόσωπο για την κατάσταση της υγείας του

Από ώρα σε ώρα ανακοινωθέν για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την Κυριακή και το πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ το star.gr συνομίλησε με φιλικό του πρόσωπο.

Σε επικοινωνία που είχε το star.gr με φιλικό πρόσωπο του Τόμας, από την σειρά «Οι Βασιλιάδες», μάθαμε ότι ο νεαρός ηθοποιός εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

��ι γιατροί εμφανίζονται απαισιόδοξοι, επισημαίνοντας πως οι πρώτες 72 ώρες μετά το χειρουργείο είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Έξω από την Εντατική παραμένουν οι γονείς και στενοί φίλοι του 26χρονου ηθοποιού. Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι τον έχουν δει, καθώς υπάρχουν δύο επισκεπτήρια της μισής ώρας, μόνο για τους συγγενείς πρώτου βαθμού.

Όπως μας είπε το ίδιο πρόσωπο, το οποίο δεν θέλησε να αποκαλύψουμε το όνομά του, οι γιατροί δίνουν ελάχιστες ελπίδες και όλοι μαζί προσεύχονται για το θαύμα, ποντάροντας στον δυνατό οργανισμό του Τόμας.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό Mou», από ώρα σε ώρα θα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top