Αντί για το Big Ben βλέπουν... το νυφικό της Middleton

Πάνω από μισό εκατομμύριο επισκέπτες και ρεκορ εσόδων!

Αντί για το Big Ben βλέπουν... το νυφικό της Middleton

Ποιό Big Ben, ποιά κόκκινα διώροφα λεωφορεία και ποιο Buckinghamεν τέλει; Το Λονδίνο έχει νέα ατραξιόν: το νυφικό της Kate Middleton! Μέσα σε 10 εβδομάδες, η έκθεση έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο επισκέπτες και τα έσοδα αναμένεται να «αγγίξουν» τα 10 εκατομμύρια λίρες!

Το νυφικό από τον οίκο McQueen βρέθηκε σε περίοπτη θέση σε αίθουσα του Βuckingham, «περικυκλωμένο» από άλλα αντικείμενα του πριγκιπικού γάμου.

Κι αν δεν σ’ αρέσει το ιβουάρ ή η δαντέλα, τότε σου έχω τα γοβάκια, τα σκουλαρίκια και το πέπλο της Cate - Catherine ή, αν προτιμάς, την τιάρα που της δάνεισε η γιαγιά Ελισάβετ και έχει 1.000 διαμάντια!

Ούτε αυτά σου αρέσουν; Ε τότε πάρε την ανθοδέσμη και την γαμήλια τούρτα! Όχι, η τελευταία δεν είναι ατόφια: τα διακοσμητικά της βρίσκονται στην έκθεση - η υπόλοιπη φαγώθηκε...

Όσοι πήγαν, πάντως, δεν έφυγαν παραπονεμένοι κι ας πλήρωσαν πάνω από 17 λίρες εισιτήριο κι ας περίμεναν ώρες στην ουρά. Αλίμονο! Κάθε μέρα πας στο Buckingham; Για να μην σου πω ότι μπορεί να έρθεις και face to face με την Ελισάβετ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top