«Έστησαν» τον κόσμο σε κρύο και βροχή οι Koza Mostra

ΒΙΝΤΕΟ: τους περίμεναν 1,5 ώρα στην Ξάνθη. Αποχώρησε ο δήμαρχος

«Έστησαν» τον κόσμο σε κρύο και βροχή οι Koza Mostra

Άμα είσαι σταρούμπα αγάπη μου... Σχεδόν δύο ώρες περίμεναν μέσα στο κρύο και τη βροχή τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα στην Ξάνθη, oι οποίοι εμφανίστηκαν τελευταία στιγμή και με ουκ ολίγα τεχνικά προβλήματα, κάνοντας τον κόσμο να δυσφορεί και τον δήμαρχο της πόλης να... αποχωρεί!

Συνεχίζοντας το... promo tour ανά την Ελλάδα (!), οι εκπρόσωποί μας στην 58η Eurovision πέρασαν το Σάββατο από την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου έγιναν πλούσιες καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Η συναυλία επρόκειτο να αρχίσει στις 13:30, ωστόσο... πήγε 15:00 για να ακουστούν οι πρώτες νότες κι αυτές με... τεχνικά προβλήματα!

Βλέπεις, Koza Mostra και Αγάθωνας αποφάσισαν τελευταία στιγμή να ρυθμίσουν τον ήχο και τα μουσικά όργανα, ενώ το κοινό -στο οποίο υπήρχαν παιδιά κάθε ηλικίας, αλλά και μεγάλοι- δυσφορούσε, δεδομένου και του κρύου και της βροχής.

Για να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα, το συγκρότημα και ο ρεμπέτης το έριξαν στα... αστεία, αυτός, όμως, που δεν γέλασε ήταν ο δήμαρχος της Ξάνθης: μετά από κουβέντα σε έντονους τόνους με τους υπεύθυνους της συναυλίας, ο Μιχάλης Στυλιανίδης αποχώρησε εκνευρισμένος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top