Σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι ο Τόμας Πρωτόπαπας

Μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή δίνουν οι γιατροί

Σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι ο Τόμας Πρωτόπαπας

Σοβαρά χτυπημένος στο κεφάλι, νοσηλεύεται ο Τόμας Πρωτόπαπας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Ο 25χρονος ηθοποιός, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική εξαιτίας της σοβαρότητας του ατυχήματος, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

541727_464822530232012_1879120439_n.jpg
Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, είναι η οικογένεια του, οι φίλοι του, και ο προπονητής του, με όσους τον γνωρίζουν καλά, να λένε πως θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής.

Και έτσι είναι. Ο νεαρός ηθοποιός, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.

481157_492784670769131_405449715_n.jpg
Από την ώρα δε που έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού του ατυχήματος, το Twitter αλλά και η προσωπική του σελίδα στο Facebook, γέμισαν με μηνύματα συμπαράστασης, τόσο από συναδέλφους του και πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όσο και από φαν του, με άπαντες να εύχονται να γίνει ένα θαύμα.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ:

Ήταν ξημερώματα Κυριακής, όταν ο 25χρονος ηθοποιός σταμάτησε με το αυτοκίνητο του στην Αττική Οδό, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην παραγωγό της εκπομπής "Dr Cook", μιας και ήθελε να ζητήσει οδηγίες, ώστε να φτάσει στα γυρίσματα.

Εκείνη ήταν η στιγμή, που το αυτοκίνητο του νεαρού ηθοποιού μάρκας Smart, συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αυτοκίνητο της Αττικής Οδού.

Η σύγκρουση των δυο οχημάτων, ήταν σφοδρότατη, με τους αξιωματικούς της τροχαίας, να μην έχουν καταλήξει ακόμα στο ποια είναι τα ακριβή αίτια.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του νεαρού ηθοποιού. Κατάθεση, έχει δώσει και ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού.

Ακόμα πιο σοκαριστικό δε, είναι ότι εκείνη τη στιγμή ο νεαρός ηθοποιός είχε βγάλει τη ζώνη του, με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση, να εκτοξευτεί μέτρα μακριά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top