Στο πλευρό του Γιώργου Κατίδη ο… Στα��άτης Γονίδης για τον ναζιστικό χαιρετισμό!

«Από εδώ και στο εξής, θα χαιρετάω έτσι» δήλωσε έξαλλος ο τραγουδιστής!

Στο πλευρό του Γιώργου Κατίδη ο… Σταμάτης Γονίδης για τον ναζιστικό χαιρετισμό!

Έναν… απρόσμενο υποστηριχτή στο πρόσωπο του Σταμάτη Γονίδη βρήκε ο Γιώργος Κατίδης.

Ο τραγουδιστής, μετά την ναζιστική χειρονομία του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, υπεραμύνθηκε αυτού, και όχι μόνο αυτό αλλά δήλωσε ρητά πως από εδώ και στο εξής, θα χαιρετά και ο ίδιος έτσι!

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Σταμάτης Γονίδης έξαλλος έγραψε:

«Δυστυχώς, μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά, ότι ζούμε στην εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη, που ενώ το παιδί τους λέει ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, αυτοί επιμένουν “στην πυρά”. Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για ν΄αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο, ψηφίζει Χρυσή Αυγή… Έχω να πω στον Κατίδη, την επόμενη φορά αγόρι μου, να πιάνεις τ΄@@@@@@@ σου. Φτάνει πια αυτός ο πόλεμος κατά της ΑΕΚ. Από σήμερα, είμαι ΑΕΚ… και δεν τους πείραξε που μας “πηδάνε” οι Γερμανοί. Τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού! Ε, λοιπόν από εδώ και στο εξής θα χαιρετάω έτσι!»

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε πως «πραγματικοί φασίστες, είναι αυτοί που χρησιμοποιούν μέτρα που καταδυναστεύουν τον λαό», για να καταλήξει ότι:

«Εγώ προσωπικά, θα είμαι πάντα με το δίκιο. Δεν θα μου σερβίρει κανείς αυτό που θέλει. Έχω μάτια και βλέπω, έχω διαίσθηση και πιάνω όλες τις βρωμιές… Μέτρα θέλουν να περάσουν “δημοκρατικά”! Ήμουν, είμαι και θα είμαι Έλληνας πατριώτης και χριστιανός μέχρι το τέλος της ζωής μου. Ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος. Εγώ έχω ΠΑΤΡΙΔΑ την Ελλάδα!»

Stamatis Gonidis Facebook.jpg






Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top