Ηλίας Ψινάκης: «το μωρό της Πέγκυς είναι ίδιο ο Λύρας»

Τι αποκαλύπτει ο νονός της νεογέννητης;

Ηλίας Ψινάκης: «το μωρό της Πέγκυς είναι ίδιο ο Λύρας»

«Φτυστή» ο μπαμπάς της είναι η κορούλα της Πέγκυς Ζήνα, όπως αποκάλυψε ο νονός της, Ηλίας Ψινάκης, που επισκέφτηκε το ζευγάρι και το μωρό τους στο μαιευτήριο! Εκεί βρέθηκαν επίσης ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Λούκας Γιώρκας.

Φουριόζος μιας και τρέχει με τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, o Hλίας ανέβηκε σχεδόν τρέχοντας στον 5ο όροφο. Χρυσαφικό -ως είθισται να κάνει ο νονός- δεν κρατούσε ο μάνατζερ, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. «Το παιδάκι είναι υγιέστατο, γλυκύτατο. Πλήρης η απουσία της Πέγκυς οπτικά, είναι ίδιο ο Λύρας», ��ίπε ο μάνατζερ στην κάμερα του Star.

Την εικόνα της γλυκιάς μαμάς περιέγραψε στο Star ο Δημήτρης Μητροπάνος, ένας από τους ανθρώπους που γνώριζαν για την εγκυμοσύνη από την πρώτη στιγμή: «είναι ευτυχισμένη. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι μια μανούλα; Να είναι καλά, γεροί και να το χαίρονται».

Όσο για τον Λούκα Γιώρκα; Αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λύρας είναι τόσο ξετρελαμένος με την μικρή Ηλέκτρα που έχει «χτυπήσει» τατουάζ με το όνομά της πριν καν ακόμα βαφτιστεί! Και πριν καν γεννηθεί μην σου πω...

Σήμερα, η τραγουδίστρια αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι της αγκαλιά με το μωρό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top