Νέοι ΜΠΕΛΑΔΕΣ για τον David Beckham

Εννέα χρόνια μετά επιστρέφει η πρώην ερωμένη του και βάζει φωτιές

Νέοι ΜΠΕΛΑΔΕΣ για τον David Beckham

Μπορεί να έχουν περάσει εννέα ολόκληρα χρόνια και το σκάνδαλο με την απιστία του David Beckham να αποτελεί περσινά, ξινά σταφύλια, η πρώην… ερωμένη όμως επιστρέφει δριμύτερη και με μια συνέντευξη φωτιά επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα.

Η όμορφη Ισπανίδα Rebecca Luz είναι σήμερα παντρεμένη και έχει δύο παιδιά παρακαλώ, όμως παρ’ όλ’ αυτά το μυαλό της είναι στον David Beckham και τι είχε γίνει πριν εννέα χρόνια όταν και ήταν βοηθός του.

article-2293737-18ADD5AA000005DC-479_634x444.jpg

Είπε λοιπόν η 35χρονη σε συνέντευξή της ότι αν μάθαινε ότι ο άνδρας της την απατά, εκείνη δε θα αντιδρούσε όπως η Victoria.

«Νομίζω πως αν ήταν ένα ατυχές περιστατικό, μιας βραδιάς που θα είχε πιει, αυτό ίσως να ήταν εύκολο να συγχωρεθεί. Τα συνεχή ψέματα όμως και το κρυφτούλι πίσω από την πλάτη μου, ποτέ δε θα μπορούσα να το συγχωρήσω», είπε ρίχνοντας τα καρφιά της στην κυρία Beckham και υπονοώντας ότι η σχέση της με τον David δεν ήταν κάτι περιστασιακό.

Η Rebecca είχε τις δημόσιες σχέσεις του Beckham την περίοδο που ήταν στην Ισπανία και έπαιζε στη Ρεάλ.

Η Victoria πάντως μετά το σκάνδαλο, έμεινε έγκυος στο τρίτο της παιδί με τον ποδοσφαιριστή, ενώ η Rebecca έγινε πλουσιότερη κατά ένα εκατομμύριο ευρώ για να ξεχάσει όσα ήξερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top