Διάσημες μαμάδες που έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt!

Σαν να μη γέννησαν ποτέ ένα πράγμα

Διάσημες μαμάδες που έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι ευλογημένες από το Θεό και ακόμα κι όταν μένουν έγκυες, παίρνουν ελάχιστα κιλά τα οποία και χάνουν σε χρόνο dt.

Πρώτη και καλύτερη η Victoria Beckham που με το που γεννούσε τα παιδιά της, αμέσως ανακτούσε τη σιλουέτα της. Έτσι έγινε και με την εγκυμοσύνη της στη Harper Seven. Πήρε ελάχιστα κιλά και έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της ήταν και πάλι η ξερακιανή, σχεδόν ανορεξική Victoria που όλοι ξέρουμε.

beckham.jpg

Πολύ γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και η Beyonce. Η χυμώδης super star λίγους μήνες μετά τη γέννηση της μονάκριβης κορούλας της, έχασε αμέσως τα κιλά. Η ίδια αποκάλυψε ότι έχασε συνολικά 27 κιλά παρακαλώ τρώγοντας μόνο… μαρούλι!

beyonce.jpg

Σε χρόνο ρεκόρ έχασε τα κιλά της και η Alessandra Ambrosio. Όχι ότι είχε πάρει πολλά, η αλήθεια είναι, αλλά τέσσερις μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της φωτογραφήθηκε με το πιο ακριβό σουτιέν της Victoria’s Secret.

ambrosio.jpg

Στα… χνάρια της και η Gisele Bundchen, η οποία ανέκτησε τη σιλουέτα της πολύ γρήγορα, αλλά όχι χωρίς κόπο. Όπως αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε yoga και κουνγκ φου, ενώ πρόσεχε και τη διατροφή της.

zizel.jpg

Για το τέλος αφήσαμε την Gwen Stefani που και κορμάρα έχει, ��λλά και φωνάρα. Πέντε μόνο μήνες έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η ίδια είπε ότι ήταν μια δύσκολη διαδικασία και ότι ακολούθησε ακριβό πρόγραμμα διατροφής, ενώ σαν να μην έφτανε η δική της ανασφάλεια είχε και τον σύζυγό της να την πιέζει να χάσει τα περιττά κιλά.

gwen.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top