ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Cindy Crawford αποκαλύπτει γιατί πήρε διαζύγιο από τον Richard Gere

«Μας χώριζαν 17 ολόκληρα χρόνια. Ήταν πάρα πολλά!»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Cindy Crawford αποκαλύπτει γιατί πήρε διαζύγιο από τον Richard Gere

Για όσους και όσες δεν το γνωρίζατε, η Cindy Crawford και ο Richard Gere, ήταν κάποτε παντρεμένοι!

ccrawford4_V_1sep09_rex_b_320x480.jpg
Τέσσερα χρόνια έμεινε μαζί το ζευγάρι, πριν πάρει διαζύγιο και τραβήξουν και οι δυο, εντελώς διαφορετικούς δρόμους.

Δεκαοχτώ χρόνια μετά, η 47χρονη σήμερα Crawford, αποκαλύπτει για πρώτη φορά, τους λόγους του χωρισμού της, με τον αλλοτινό γόη του Hollywood, κατηγορώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχαν, μιας και τους χώριζαν 15 ολόκληρα χρόνια!

cindydec1991.jpg
«Πολλά έγιναν τότε με τον Richard. Τότε, εγώ ήμουν 22, και σε αυτή την ηλικία, προσπαθούσα ακόμα να καταλάβω ποια είμαι, και τι θέλω!Τότε, ο Richard ήταν ήδη 37 ετών!» δήλωσε το πρώην μοντέλο, στην εκπομπή της Oprah Winfrey “Oprah’s Master Class».

Τέσσερα χρόνια έμεινε μαζί το ζευγάρι, πριν χωρίσει οριστικά, το 1995:

«Η ηλικία των είκοσι για τις γυναίκες, είναι μια περίοδος που αρχίζεις να πατάς σιγά σιγά στα πόδια σου, να νιώθεις τη δύναμη σου, και να συνδέεσαι με την εσωτερική σου δύναμη. Και είναι δύσκολο να το αλλάξεις αυτό για μια σχέση! Γιατί μπορεί ένα πρόσωπο να έχει επενδύσει σε σένα, και ξαφνικά, δεν είσαι αυτό που ήξερε πια!» είπε η Cindy.

gere1.jpg
Και πρόσθεσε, πως στην αρχή του γάμου τους, «ήμουν πιο πρόθυμη και έλεγα “οκ θα κάνω αυτό που λες. Σε ακολουθώ”. Στη συνέχεια όμως, αντιδράς και λες “τώρα δεν θέλω να ακολουθήσω. Θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο, και ενίοτε να προχωρώ μόνη μου”!»

gere2.jpg
Ωστόσο, η Crawford, θεωρεί πως χρωστάει πολλά στον Richard Gere, μιας και με την δική του εμπειρία, την έμαθε να διαχειρίζεται τη φήμη της και τη δημοσιότητα, που εκείνη την περίοδο ήταν στην ακμή της:

«Βλέποντας τον πως ήταν και πως συμπεριφέρονταν στις fans του όταν τον πλησίαζαν, τον κοιτούσα πιο προσεχτικά, και έβλεπα τα όρια που έβαζε ο ίδιος στον εαυτό του».

ghg_thumb[2].jpg
Τέλος, τονίζει πως ο γάμος τους όχι μόνο δεν ήταν αποτυχία, αλλά της έμαθε και πολλά:

«Ο Richard ήταν ένας πολύ έξυπνος και ενδιαφέρων άνδρας, που μου έμαθε πολλά για τον κόσμο!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top