ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Tina Turner εξώφυλλο στα 73 της!

Δες πώς είναι σήμερα η «γιαγιά της ροκ» και τι λέει για τη ζωή της

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Tina Turner εξώφυλλο στα 73 της!

Ποζάροντας με άνεση μοντέλου και σπάζοντας ρεκόρ, φωτογραφήθηκε πρώτη φορά για λογαριασμό της «Vogue» η Tina Turner, η οποία δηλώνει πως τώρα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

tina.jpgtina1.jpg

Η «γιαγιά της ροκ» έγινε εξώφυλλο σε ηλικία 73 ετών, «σπάζοντας» το ρεκόρ που έκανε τον Ιανουάριο του 2012 η Meryl Streep, η οποία φιλοξενήθηκε από την «βίβλο της μόδας» στα 62 της.

Με μπλε Armani μεταξωτή μπλούζα και μαύρη φούστα, η Turner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της γερμανικής «Vogue» από τους Claudia Knoepfel και Stefan Indlekofer, υπό τον τίτλο «Simply The Best».

«Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Η ζωή μου είναι τέλεια, η ψυχική, ψυχολογική και σωματική μου κατάσταση είναι καλές. Βέβαια, ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά, ούτε κάπνισα. Είμαι φυσικά υγιής και είμαι χαρούμενη», λέει μεταξύ άλλων η 73χρονη σταρ, που πλέον ζει με τον σύντροφό της σε προάστιο της Ζυρίχης.

tina2.jpgtina3.jpg


Παράλληλα, η τραγουδίστρια επισημαίνει πως δεν της λείπει το stage και ότι η Tina Turner της μουσικής δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της καθημερινής ζωής.

Τέλος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει live εμφάνιση, αρκεί να βρει ένα νέο τρόπο για να παρουσιαστεί στο κοινό, ενώ από τις νέες τραγουδίστριες «ψηφίζει» Rihanna, Beyonce και Adele!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top