Γαρμπή: πώς κρατά «ζωντανό» τον γάμο με τον Σχοινά;

Τα μυστικά της σχέσης τους αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Γαρμπή: πώς κρατά «ζωντανό» τον γάμο με τον Σχοινά;

Τα «μυστικά» του επιτυχημένου γάμου της με τον Διονύση Σχοινά αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή, που μετρά 16 χρόνια έγγαμου βίου ��εμάτου ευτυχία, την οποία συμπληρώνει ο γιός τους, Δημήτρης!

«Ακούγονται κοινότυπα όταν τα λέμε, αλλά χρειάζεται σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη! Αυτά είναι τα πιο σημαντικά, που τα λέμε και τα ξαναλέμε, αλλά είναι τα πιο σημαντικά για να μείνει ένας άνθρωπος με έναν άλλο», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως από τη στιγμή που συμβιβάζεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό, πρέπει να συμβιβάζεσαι και με τον άνθρωπό σου.

Παράλληλα, η Καίτη χαρακτήρισε τον Διονύση Σχοινά «άγγελο» και παραδέχθηκε πως εκείνος λέει τις περισσότερες φορές «δεν αντέχω άλλο»!

«Εμείς οι γυναίκες είμαστε και κακότροπες και εγωίστριες, όμως, είμαστε εξυπνότερες και πονηρότερες, μπορούμε να κρατήσουμε μια σχέση υγιή για πολλά πολλά χρόνια και να κάνουμε ό,τι θέλουμε εμείς», συνέχισε η Καίτη, προσθέτοντας πως η ίδια είναι σταθερή στον τρόπο που βλέπει την οικογένεια, τον σύντροφό της και τη δουλειά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top