Κώστας Μηλιωτάκης: Εξηγεί, το λόγο που χώρισε με την Αγγελική Ηλιάδη!

«Με πόνεσε πολύ ο χωρισμός. Στεναχωρήθηκα!» λέει

Κώστας Μηλιωτάκης: Εξηγεί, το λόγο που χώρισε με την Αγγελική Ηλιάδη!

​Το λόγο που χώρισε με την Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε ο Κώστας Μηλιωτάκης:

«Δεν συμφωνούσαμε ουσιαστικά σε ένα σημαντικό γεγονός. Στον πιο σημαντικό κρίκο που δένει τη σχέση, ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Ουσιαστικά, χωρίσαμε για απλά πράγματα, που επί της ουσίας ήταν σημαντικά, γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά σε μια σχέση».

Όπως λέει, το τελευταίο διάστημα πριν χωρίσουν, «τα άσχημα ήταν περισσότερα στη σχέση μας. Δεν πήγαινε πουθενά. Δεν μας οδηγούσε πουθενά, ούτε εμένα ούτε εκείνη».

Παραδέχεται δε, πως πόνεσε πολύ:

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν απλό. Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, όταν με έναν άνθρωπο έχεις βιώσει πράγματα. Ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί. Μας έδεναν πολλά. Κάθε μελωδία που έγραφα για εκείνη, ήταν από το συρτάρι μου. Πηγή έμπνευσης για μένα, αποτελούσε η Αγγελική. Δεν θέλω να το παίξω άνετος και να πω ότι δεν πόνεσα. Ναι, πόνεσα πολύ. Με στεναχώρησε αφάνταστα».

Πλέον, τονίζει πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της:

«Για μένα, όταν τελειώνει μια σχέση ολοκληρώνεται. Πηγαίνω μπροστά. Θα χαρώ να είναι καλά στη δουλειά της, στην προσωπική της ζωή, με το παιδί της. Μέσα από την καρδιά μου, επιθυμώ να είναι ευτυχισμένη».

Επιπλέον όπως λέει, «το να αποφεύγει να μιλά για μένα, είναι δικαίωμα της», ενώ για το τατουάζ που έσβησε από το χέρι της, απαντά:

«Εγώ δεν θα το έπραττα αυτό. Δεν θα έβγαινα ύστερα από μια εβδομάδα σε εκπομπή να δείξω ότι έσβησα το τατουάζ της πρώην συντρόφου μου».

Στη συνέχεια, κριτικάρει το «Χίλιες και μια Νύχτες»:

«Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν είχε καμία σχέση με Eurovision», ενώ προσθέτει πως η συμμετοχή της Ηλιάδη στην Eurovision, «ήταν τεράστιο λάθος. Δεν θα έπρεπε καν να μπει σε αυτή τη φάση. Σ΄αυτόν τον διαγωνισμό, κέρδισαν όλοι εκτός από την Αγγελική. Η χαμένη όλων, ήταν εκείνη. Ήταν λάθος της».

Τέλος, κάνει την αυτοκριτική του, λέγοντας πως «είναι λάθος για ένα ζευγάρι να είναι στον ίδιο χώρο».

Όσο για το αν θέλει να ερωτευτεί ξανά;

«Καταρχήν, δεν θα με δει ξανά κανείς με τραγουδίστρια, και αυτό το υπογράφω. Το λέω και το εννοώ. Δεν ξαναμπλέκω με άτομο από τη δουλειά μου. Κάποια στιγμή, θέλω να γνωρίσω μια απλή κοπέλα, που θα τη θαυμάζω γι΄αυτό που κάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top