Τατουάζ για την μοναχοκόρη του «χτύπησε» ο Beckham

Ποιά λέξη και πού έγραψε ο σταρ της μπάλας;

Τατουάζ για την μοναχοκόρη του «χτύπησε» ο Beckham

Ακόμα ένα τατουάζ κοσμεί το σώμα του David Beckham, ωστόσο, είναι το πιο σημαδιακό από όλα: βλέπετε, ο σούπερ σταρ της μπάλας το «χτύπησε» για την μονάκριβη κορούλα του!

Το νέο τατουάζ «πρόδωσε» η Victoria, που «ανέβασε» στο Ίντερνετ μια φωτογραφία του καλού της με την κόρη τους.

Ο Beckλοιπόν έγραψε την λέξη «love» με κόκκινο μελάνι στο δεξί χέρι του (εκεί που φορά την βέρα δηλαδή) και η φωτό που είδε το φως της δημοσιότητας είναι η αποθέωση της τρυφερότητας, καθώς βλέπουμε το χέρι της μικρούλας να κρατά το χέρι που ο μπαμπάς έκανε το τατουάζ!

Αυτό, πάντως, είναι το δεύτερο τατουάζ του ποδοσφαιριστή για την Harper, αφού τον περασμένο Ιούλιο, οπότε και ήρθε στον κόσμο, «χτύπησε» το όνομά της λίγο πιο κάτω από τον λαιμό. Εξάλλου, το ίδιο έχει κάνει και με τα ονόματα των γιών του...

Ο 32χρονος άσος της μπάλας έχει σημαδέψει για τα καλά το σώμα του με σχέδια και λέξεις για την οικογένειά του: για την Victoria έχει «χτυπήσει» το όνομά της στο χέρι του, ενώ προ μηνών έκανε τον Ιησού να μεταφέρεται από τρία μικρά χερουβίμ, τατουάζ για το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι υποδηλώνει την σχέση του με τους τρεις γιούς του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top