Ο Α. Καψάλης έκανε πρόταση γάμου στην Ε. Παπαρίζου;

Της έδωσε δαχτυλίδι, δείχνοντάς της την αγάπη του

Ο Α. Καψάλης έκανε πρόταση γάμου στην Ε. Παπαρίζου;

Ο Ανδρέας Καψάλης πήρε τη μεγάλη απόφαση. Ποια είναι αυτή; Μα να κάνει πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρίζου και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, ο πολιτικός μηχανικός πριν από λίγες μέρες έδωσε στην Έλενα ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, δηλώνοντάς της έτσι ότι θέλει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί της.

Η πρόταση γάμου ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Λίγο πριν τελειώσει τις εμφανίσεις της στον Βοτανικό, ο Ανδρέας θέλησε να κάνει δώρο ένα μενταγιόν στην καλή του. Πήγαν λοιπόν στο κοσμηματοπωλείο πολύ καλού του φίλου και διάλεξαν αυτό που άρεσε στην Έλενα.

Αυτό που ήθελε να δει όμως ο καλός της τραγουδίστριας ήταν σε ποιο δαχτυλίδι θα πέσει το μάτι της.

Ο φίλος βέβαια του Ανδρέα Καψάλη δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το δαχτυλίδι που φέρεται να έδωσε στην Έλενα.

Αντίθετα ήταν λαλίστατος όσον αφορά στην παρέα που κάνουν με την τραγουδίστρια.

«Η Έλενα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και είναι πιο γλυκιά, πιο όμορφη και πιο καλή στην παρέα, από ότι φαίνεται», είπε.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν κρύβει ότι είναι πολύ ερωτευμένη, ενώ ο Ανδρέας Καψάλης είναι πάντοτε στο πλευρό της, διακριτικά, χωρίς να επιζητά τη δημοσιότητα.

«Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος που όταν αγαπήσει, βρίσκετε δίπλα και στηρίζει τον άνθρωπο που αγαπάει», δήλωσε ο καλός του φίλος.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του, απομονωμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα στο σπίτι τους και τώρα που η Έλενα πήρε το δαχτυλίδι, πολύ πιθανόν να δούμε και τα… κουφέτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top