Σχόλασε ο αρραβώνας: χώρισαν Miley Cyrus – Liam Hemsworth

Από μακριά κι αγαπημένοι οι δύο ηθοποιοί, περίπου 9 μήνες μετά τις βέρες

Σχόλασε �� αρραβώνας: χώρισαν Miley Cyrus – Liam Hemsworth

Οριστικό φαίνεται πως θα είναι το... διάλλειμα στον αρραβώνα της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth, καθώς οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να χώρισε!

Όπως σας γράψαμε την Τρίτη, ο 23χρονος ηθοποιός αποφάσισε να «αράξει» με την οικογένειά του και φίλους στην Αυστραλία, καθώς με την 20χρονη αρραβωνιαστικιά του αποφάσισαν να μείνουν για λίγο χώρια.

Σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», όμως, η «Hannah Montana» και ο καλός της ΔΕΝ είναι πια μαζί, διαλύοντας τον αρραβώνα έπειτα από περίπου 9 μήνες!

Οι σχετικές φήμες είχαν αρχίσει εδώ και λίγες εβδομάδες, όταν η Miley απαθανατίστηκε χωρίς το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της.

miley_ring.jpg

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Liam δεν άντεξε τον τρόπο ζωής της 19χρονης, που την περίμενε πιο... ήσυχη αλλά του βγήκε party animal.

Άλλα δημοσιεύματα, πάντως, αναφέρουν ως αιτία για τον χωρισμό το ότι το ματάκι του 23χρονου σταρ «πετούσε»! Μάλιστα, φήμες θέλουν τον Liam να φλέρταρε με την 35χρονη ηθοποιό January Jones στο πάρτι ενόψει της απονομής των Όσκαρ.

Αν όσα γράφονται και λέγονται ευσταθούν... ουδείς το γνωρίζει, καθώς επίσημο σχόλιο δεν υπάρχει! Βλέπεις, η Miley τηρεί σιγή ιχθύος και ο Liam προτιμά να... κάνει σερφ και να βοηθάει τη μαμά του στα ψώνια!

liam.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top