Δείτε: το ντουέτο της Άννας Βίσση με τον Dave Stewart

Μόλις κυκλοφόρησε το «Leap Οf Faith»!

Δείτε: το ντουέτο της Άννας Βίσση με τον Dave Stewart

Μια συνεργασία - έκπληξη αποκάλυψε σήμερα η Άννα Βίσση, καθώς κυκλοφόρησε το clip για το ντουέτο της με τον Dave Stewart, «Leap Of Faith»!

Το «Leap Of Faith» είναι μια ιστορία αγάπης και το clip του κυκλοφόρησε μετά από πολύμηνη αναμονή, έχοντας γυριστεί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2010.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια και η «ψυχή» των Eurythmics συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2008 στη Νέα Υόρκη, μέσω του μουσικού Glen Ballard. Οι δυό τους έγιναν αμέσως «κολλητοί», ενώ ο Stewartτης έπαιξε το τραγούδι μέσω τηλεφώνου και η Άννα γοητεύτηκε.

Ο δημοφιλής μουσικός επισκέφθηκε την τραγουδίστρια κατά την διάρκεια των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης το 2010, ενώ η Άννα τραγούδησε για πρώτη φορά το «Leap Of Faith» στην τελετή αποχαιρετισμού του φίλου και συνεργάτη της Greg Ladanyi, που «έφυγε» μετά από ατύχημα σε συναυλία της.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, η Άννα και ο Dave Stewart δεν θα στασματήσουν στο ντουέτο: ετοιμάζουν ακόμα μία έκπληξη, μια διασκευή του θρυλικού τραγουδιού των Eurythmics, «Sweet Dreams»!

Δείτε το clip όπως μεταδόθηκε από το κανάλι MAD

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top