Οι stars που κουβαλάνε τον δικό τους… σταυρό!

Κάλυψαν τα γυμνά τους στήθη με ταινία και βγήκαν να κολάσουν τον ανδρικό πληθυσμό

Οι stars που κουβαλάνε τον δικό τους… σταυρό!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Η πρόκληση είναι για πολλές stars το ζητούμενο. Ότι κι αν κάνουν σκέφτονται πώς θα στρέψουν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων και προκαλούν σχεδόν πάντα με την εμφάνισή τους.

Μια νέα μόδα που παρασύρει όλο σχεδόν το Hollywood είναι οι stars να βγαίνουν με seethrough μπλουζάκια, χωρίς σουτιέν, καλύπτοντας τα… επίμαχα με ταινίες σε σχήμα σταυρού, αστεριού ή… Χ!

Πρώτη και καλύτερη η Nicki Minaj που και τα έχει πλούσια τα ελέη και θέλησε να μας τα μοστράρει φάτσα φόρα στο νέο της video clip. Εκείνη βέβαια εμφανίζεται χωρίς seethrough μπλουζάκι και έχει καλύψει τις θηλές της με χρυσά αστεράκια!

stavros1.jpg

Την αρχή βέβαια την είχε κάνει η Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε σε συναυλία της με φόρεμα από πλαστικό, εντελώς διαφανές και τα γυμνά της στήθη καλυμμένα με μαύρη ταινία.

stavros2.jpg

Στο ίδιο κλίμα και η Rihanna που έχει αποδείξει ότι τα έχει πολύ καλά με το σώμα της. Έτσι βγαίνοντας για ένα ποτό, φόρεσε ένα μαύρο seethrough μπλουζάκι και από μέσα ξεχώριζαν δυο φούξια αστεράκια που κάλυπταν το στήθος της.

stavros3.jpg

Ίδια εικόνα και για την Amy Smart

stavros4.jpg

… ενώ η Taylor Μomsen που είναι πολύ άγριο νιάτο, σε συναυλία της φόρεσε ένα καταξεχειλωμένο T – shirt με τεράστια ανοίγματα στα μανίκια που έβγαζαν σε κοινή θέα τα γυμνά της στήθη. Ευτυχώς υπήρχε η απαραίτητη ταινία για να μην… «σοκάρει» το κορίτσι.

stavros5.jpg

Η Kelly Osbourne έκανε μια ανάλογη εμφάνιση και μάλιστα στο κόκκινο χαλί…

stavros6.jpg

…ενώ το αβυσσαλέο ντεκ��λτέ της Naomi Campbell την πρόδωσε και τσουπ ξεπρόβαλε το γυμνό της στήθος με το απαραίτητο… αξεσουάρ.

stavros7.jpg

Τέλος, η Pink εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με λευκή, διαφανή μπλούζα και από μέσα να ξεχωρίζουν δύο τεράστια Χ από μαύρη ταινία.

stavros8.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top