«Βόμβα»: χώρισαν Ian Somerhalder – Nina Dobrev;

Παραδέχθηκε πως έχει νέα αγαπημένη ο σταρ του «Vampire Diaries»!

«Βόμβα»: χώρισαν Ian Somerhalder – Nina Dobrev;

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Ian Somerhalder και την Nina Dobrev να χωρίζουν και ο σταρ του «Vampire Diaries» αποκάλυψε την αλήθεια, παρουσιάζοντας σε όλους τη νέα του αγαπημένη!

Μπορεί το ζευγάρι να εμφανίστηκε μαζί στα Όσκαρ, ωστόσο, μία εβδομάδα μετά την απονομή λέγεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα, ο ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Ορλεάνη χωρίς την αγαπημένη και συμπρωταγωνίστριά του, αλλά έχοντας στο πλευρό του δύο γυναίκες που εργάζονται για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

«Λύσσαξαν» οι φήμες για χωρισμό και ο Ian αποφάσισε να μιλήσει: «αυτή είναι η νέα αγαπημένη μου! Είναι γλυκιά, με πανέμορφα μάτια», είπε στο «E! Entertainment»!

Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα, ο σέξι ηθοποιός πρόσθεσε πως αναφέρεται στην Tardar Sause, μία 11 μηνών γάτα που έχει «τρελάνει» το Ίντερνετ με... την γκρινιάρικη φάτσα της!

«Έχω πάντα μαζί μου φωτογραφία με την Tardar! Μου λείπει», παραδέχθηκε ο Ian, που ήταν ένας από εκείνους που... στήθηκαν στην ουρά για να φωτογραφηθούν μαζί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top