Τι έκανε την Ελένη Μενεγάκη να κλάψει on air;

Από το βούρκωμα στο δάκρυ κορόμηλο η παρουσιάστρια!

Τι έκανε την Ελένη Μενεγάκη να κλάψει on air;

Με... κλάματα παρουσίασε ένα παιδικό βιβλίο η Ελένη Μενεγάκη! Τι κι στις σελίδες του μιλά για την οικογένεια και την αγάπη; Η παρουσιάστρια «λύγισε» και το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο όσο το ξεφύλλιζε!

«Είναι ένα βιβλίο που θα πρέπει να έχουνε τα περισσότερα σπίτια», άρχισε να λέει η Ελένη και αποκάλυψε ότι η ίδια το έχει διαβάσει στα παιδιά της! Ναι, ναι... την τράβηξε το εξώφυλλο και αποφάσισε να δει τι λέει στα ενδότερα. Έλα, όμως, που όταν τελείωσε το διάβασμα τα παιδιά την κοιτούσαν με το στόμα ανοικτό κι εκείνη έκλαιγε!

Βλέπετε, μεταξύ άλλων, το βιβλίο μιλά ��ια τα παιδιά χωρισμένων γωνιών και πως είναι εντάξει να μεγαλώνεις είτε μόνο με την μαμά, είτε μόνο με τον μπαμπά. «Κουτί» για την περίπτωση της παρουσιάστριας δλδ! «Αυτό το βιβλίο έλεγε στα παιδιά μου όλα όσα ήθελα να τους πω, αλλά δεν ήξερα με ποιόν τρόπο να τα πω για να μπορούν να τα ακούσουνε», είπε η Ελένη.

Έχοντας την συγγραφέα στο στούντιο, η ευαισθητούλα παρουσιάστρια άρχισε να διαβάζει on air. Όσο διάβαζε, όμως, τόσο πύκνωναν τα δάκρια, και, μόλις έφτασε στη σελίδα που γράφει «σημασία έχει η αγάπη», ήρθε και πλάνταξε!

«Αυτό το βιβλίο μου προκαλεί το ίδιο συναίσθημα κι ας το έχω ξαναδιαβάσει», είπε μετά βίας το Λενιώ, το δάκρυ έτρεχε στα μάγουλά της και οι αναστεναγμοί έδωσαν και πήραν! Καλέ ένας Χριστιανός να της δώσει ένα χαρτομάντηλο δεν βρέθηκε... Συνήλθε από μόνη της η γυναίκα, άφησε τους συναισθηματισμούς στην μπάντα και «πάσαρε» διαφημίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top