Ταυτόχρονα παντρεύονται Brangelina και Aniston – Theroux!

Στον πρώην ή... στην πρώην θα ρίξουμε ρύζι πρώτα;;;

Ταυτόχρονα παντρεύονται Brangelina και Aniston – Theroux!

Ε ρε γλέντια!!! Πώς και πώς περιμένουμε να παντρευτούν οι Brangelina και τώρα που φαίνεται ότι -επιτέλους- «έκλεισε» η ημερομηνία... παντρεύεται την ίδια περίοδο και η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux!

Σύμφωνα με όσα είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του Brad και της Angelina, οι δύο ηθοποιοί θα βάλουν επιτέλους την κουλούρα μετά το φετινό φεστιβάλ στις Κάννες, που λήγει στις 26 Μαΐου. Ο ηθοποιός θα βρίσκεται στο φημισμένο φεστιβάλ κινηματογράφου για την νέα του ταινία «World War Z» και στη συνέχεια θα πάει να βρει την καλή του για τον γάμο, καθώς οι άδειες έχουν βγει και ισχύουν για 90 μέρες.

brangelina_anistonteroux.jpgΠού θα γίνει το event;
Μα, φυσικά, στο 43 εκατομμυρίων ευρώ κτήμα των Brangelina στη νότια Γαλλία, το «Chateua Miraval»! Παρόντες θα είναι τα έξι παιδιά τους, οι γονείς και στενοί φίλοι, μεταξύ των οποίων ο George Clooney!

Εντελώς... τυχαία, στα τέλη Μαΐου αναμένεται να γίνει και ο γάμος της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux!

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι έχει ορίσει την ημερομηνία και την κρατά επτασφράγιστο μυστικό, ενώ έχει επιλέξει τις βέρες και το νυφ��κό. Ο γάμος δεν θα είναι υπερπαραγωγή, αλλά μια λιτή και ρομαντική τελετή, στην οποία θα παραβρεθούν στενοί συγγενείς και φίλοι.

Μα πόσο κακούργα η μοίρα;
Να θες να παντρευτείς και την ίδια περίοδο να... στεφανώνεται και ο πρώην!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top