Η Άννα Βίσση μιλάει αποκλειστικά στο star.gr!

Tι μας είπε για τους «Δαίμονες» όταν τη συναντήσαμε στο θέατρο «Παλλάς»

Η Άννα Βίσση μιλάει αποκλειστικά στο star.gr!

Δηλώσεις στον Βαγγέλη Θεοδώρου

Για την ανταπόκριση του κόσμου στους «Δαίμονες» μίλησε αποκλειστικά στο star.gr η Άννα Βίσση, λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου για την ροκ όπερα!

Συναντήσαμε την Άννα Βίσση στο φουαγιέ του θεάτρου «Παλλάς» και την ρωτήσαμε πώς αισθάνεται που οι «Δαίμονες», πριν καν αρχίσουν, είναι η παράσταση με τα περισσότερα εισιτήρια, με την προπώληση να έχει ξεπεράσει τα 10.000 «μαγικά» χαρτάκια!

«Είναι πραγματικά τιμή μας αυτό που ακούμε! Πάρα πολύς κόσμος θέλει να το ξαναδεί, πολύς κόσμος το έχει ακούσει και θέλει να το δει... Υπάρχουν και άνθρωποι που το έχουν δει πάνω από δέκα φορές. Είναι σαν να μπαίνει στη ζωή μας κάτι σαν ένα καινούργιο “στέκι” και ελπίζω ότι θα προσελκύσει και πολλή νεολαία», είπε η Άννα και συνέχισε: «είναι ένα μοντέρνο έργο! Ενώ έχει κλασσική μουσική σε αρκετά σημεία και είναι μια ροκ όπερα, είναι και πολύ μοντέρνο και αφορά πάρα πολύ σε νέους. Έχει τη σύγχρονη ματιά του Κακλέα, που σκηνοθέτησε με πολύ ρεαλισμό το έργο και δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Νομίζω θα αρέσει ιδιαίτερα σε νέους».

Όσο για την μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας;
Όπως είπε η τραγουδίστρια αποκλειστικά στο star.gr, δεν αγχώνεται και, 22 χρόνια μετά, «δεν θέλω να συνειδητοποιήσω τίποτα! Θέλω να τα ζήσω όλα!».

Κάντε κλικ στο βίντεο και ακούστε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Άννας στο star.gr!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top