Τα παράτησε όλα για τον έρωτα και πήγε στη Νέα Υόρκη ο αδελφός του Στ. Διονυσίου

Η άγνωστη ζωή του μικρότερου γιου του Στράτου Διονυσίου

Τα παράτησε όλα για τον έρωτα και πήγε στη Νέα Υόρκη ο αδελφός του Στ. Διονυσίου

Ο μικρότερος γιος του Στράτου Διονυσίου, Διαμαντής πήγε για πρώτη φορά πριν από πέντε χρόνια στη Νέα Υόρκη και δεν επέστρεψε ποτέ στην Ελλάδα. Ο λόγος; Μα φυσικά ο έρωτας, αφού εκεί γνώρισε την Ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του, Χριστίνα και αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

diamantis1.jpg

«Για να πω την αλήθεια δε θα άφηνα την Ελλάδα. Είχα πάει για ένα μήνα στη Νέα Υόρκη για να τραγουδήσω σε κάποιο μαγαζί. Έπειτα από λίγο καιρό γνώρισα τη γυναίκα μου! Μετά, από εκεί ήρθαν κι άλλες δουλειές κι έτσι αποφάσισα να μείνω. Στην Ελλάδα, όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», δήλωσε ο Διαμαντής.

diamantis2.jpg

Έτσι από το 2008 έχει εγκατασταθεί στην Αμερική, αν και δεν κρύβει ότι του λείπει η Ελλάδα.

«Όταν αρχίζει να μου λείπει η Ελλάδα, έρχομαι κοντά της για λίγο, γεμίζω τις μπαταρίες μου και επιστρέφω στη Νέα Υόρκη. Όμως μου αρέσει πολύ η ζωή εδώ. Η δουλειά πάει καλά, έχω τους φίλους μου που ήρθαν από την Ελλάδα και εργάζονται εδώ και περνάμε καλά. Στο μέλλον δεν αποκλείω την Ελλάδα. Είναι η πατρίδα μου και την έχω στην καρδιά μου», τόνισε.

diamantis3.jpg

Οι Έλληνες ομογενείς τον έχουν αγκαλιάσει με πολλή αγάπη και σ’ αυτόν βλέπουν τη συνέχεια του Στράτου, ο οποίος, όπως λέει ο Διαμαντής ήταν ένας καταπληκτικός πατέρας, αν και τον έχασε όταν ήταν μόλις 13 ετών.

«Ήταν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας πρόσεχε και μας αγαπούσε πολύ. Πάνω απ’ όλα η οικογένειά του. Θυμάμαι τις στιγμές που ήμασταν στις γιορτές όλοι μαζί στο σπίτι. Που μας πήγαινε στο γήπεδο με τον Στέλιο. Ήταν ωραίες στιγμές και αξέχαστες. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου», είπε.

diamantis4.jpg

Το 2010 ο Διαμαντής Διονυσίου παντρεύτηκε την καλή του στο Νιου Τζέρσεϊ και φυσικά ήταν όλη οικογένειά του κοντά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top