Νέα Σελήνη στους Ιχθείς: «Όταν μια πόρτα κλείνει… πάντα μια άλλη ανοίγει!»

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την πλανητική όψη;

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς: «Όταν μια πόρτα κλείνει… πάντα μια άλλη ανοίγει!»

​Όπου Νέα Σελήνη κι ένα νέο ξεκίνημα…! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων συνοδεύεται από αγάπη και προσφορά.

Το πλανητικό φαινόμενο αφορά στη συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη, ενώ ο Άρης που τυγχάνει να είναι στις ίδιες μοίρες… τονίζει την ανάγκη για αλλαγή, ενώ δεν αποκλείει τις συγκρούσεις, τις διαμάχες που ενδέχεται να φέρουν το οριστικό τέλος!

Η λύση προσφέρεται από το ζώδιο των Ιχθύων και δεν είναι άλλη από τη φαντασία την έμπνευση και τη δημιουργία!

Τα ζώδια του νερού Καρκίνοι- Σκορπιοί- Ιχθείς είναι οι πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στο ζώδιο αυτό. Η Νέα Σελήνη σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές στην επαγγελματική και στην προσωπική τους ζωή!

Οι υπόλοιποι του μεταβλητού σταυρού, πλην των Ιχθύων, -Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες- καλούνται να διαχειριστούν μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα σε σχέσεις, οικογενειακή ζωή αλλά και επαγγελματική! Θολές καταστάσεις… το νου σας!

Τα ζώδια της γης Ταύροι και Αιγόκεροι συνεχίζετε… την προσωπική σας ζωή και διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο.

Τα ζώδια της φωτιάς Κριοί και Λέοντες, οι πρώτοι καλό θα ήταν να προσέχουν τις αποκαλύψεις και οι δεύτεροι τα οικονομικά τους!

Τέλος, Ζυγοί και Υδροχόοι, δύσκολη η καθημερινότητα για σας αλλά κάποιο όφελος θα έχετε απ’αυτό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top