Αποκάλυψη: Ο Τάσος Χαλκιάς κινδυνεύει να μπει φυλακή λόγω χρεών

«Έχουν κινηθεί νομικά εναντίον μου. Είμαι χρεωμένος», εξομολογείται

Αποκάλυψη: Ο Τάσος Χαλκιάς κινδυνεύει να μπει φυλακή λόγω χρεών

Ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή είναι ο δημοφιλής ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, κινδυνεύει ακόμα και να μπει φυλακή.

Όπως εξηγεί σε συνέντευξή του, είχε επενδύσει όλα του τα χρήματα σε μια σχολή θεάτρου, που άνοιξε το 2008 στο Μεταξουργείο. Η σχολή δεν πήγε καλά και αναγκάστηκε να την κλείσει.

Όμως χρωστάει χρήματα και ο άνθρωπος στον οποίο είναι χρεωμένος έχει κινηθ��ί νομικά εναντίον του.

«Είχα την λόξα να επενδύω όσα χρήματα έβγαζα στην τέχνη μου, στο θέατρο κι εκεί τα έχασα... Σπίτι δικό μου δεν έχω, δεν είχα ποτέ, δεν μπήκα στον κόπο... Άφησε ο πατέρας μου ένα εξοχικό στο Πόρτο Γερμενό, στα τρία αδέρφια που είμαστε. Έβαλα κάποια χρήματα από τη δουλειά μου εκεί κάποια στιγμή που δεν είχαν τα αδέρφια μου να το φτιάξουν», λέει σε συνέντευξή του και εξηγεί

« Όταν πήρα την αποζημίωση από το Εθνικό Θέατρο κατάφερα να έχω ένα εξοχικό με τον αδερφό μου στο Πόρτο Χέλι στην περιοχή Φλάμπουρα. Αυτό το σπίτι είναι σε κίνδυνο γιατί είναι χρεωμένο και έχει βγει σε πλειστηριασμό από κάποιον ιδιώτη που εργάστηκε για τη σχολή μου και του χρωστάω χρήματα τα οποία έχει κινηθεί νομικά για να τα πάρει. Δεν συμφωνεί να του τα δίνω λίγα –λίγα και είμαστε έκτοτε στα δικαστήρια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top