Αναζητά την ηρεμία η Έλενα Παπαρίζου

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για να ξεχάσει

Αναζητά την ηρεμία η Έλενα Παπαρίζου

Ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου από τον Τόνι Μαυρίδη είναι οριστικός και αμετάκλητος. Κι επειδή η Έλενα δεν είναι σε φάση να μιλάει συνεχώς γι’ αυτό το θέμα, αποφάσισε να πάει στο χωριό της το Μουζάκι και να περάσει λίγες στιγμές ηρεμίας με δικούς της ανθρώπους.

Όπως δήλωσαν στο STAR κάτοικοι του χωριού η Έλενα ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή και μιλούσε με όλους όσους συναντούσε στο δρόμο.

Συγγενή�� της Έλενας αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια πήγε στο χωριό της για να ηρεμήσει και γι’ αυτό τα βράδια περνούσε την ώρα της με τα ξαδέλφια της με τα οποία έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR η Έλενα, επιστρέφοντας από το Μουζάκι, επισκέφτηκε τον κουμπάρο της στη Φιλιππιάδα που έχει καφετέρια εκεί.

Όλα δείχνουν ότι η Έλενα προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και γι’ αυτό προσπαθεί να περνάει το χρόνο της με ανθρώπους που την αγαπούν.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello την… συνέλαβε σε παιδική χαρά της Γλυφάδας να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με μια φίλη της και το παιδί της.

Πάντως από ότι φαίνεται η Έλενα δεν αλλάζει σελίδα μόνο στα προσωπικά της, αλλά και στα επαγγελματικά.

Έτσι όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να υποκύψει στο στενό μαρκάρισμα του Γ. Λάτσιου και να πει το «ναι» για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Dancing on Ice.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top