Αυτός είναι ο Έλληνας που κέρδισε την καρδιά της κόρης του Εμίρη του Κατάρ

Τον γνώρισε στην Μύκονο και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!

Δεν είναι τυχαία όσα ακούγονται για τους Greek lovers… Ακόμα και η κόρη του Εμίρη του Κατάρ μαγεύτηκε από την ελληνική ομορφιά.

giannis-kexagias.jpg

Όπως έγινε γνωστό, η Φατιμά, η 30χρονη κόρη του Εμίρη από τον πρώτο του γάμο ερωτεύτηκε τρελά τον Έλληνα, Γιάννη Κεχαγιά.

Πρόκειτα�� για έναν γοητευτικό Θεσσαλονικιό, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους μόδιστρους στον κόσμο, όπως τον Giorgio Armani και τον Thiery Mugler ως μοντέλο, ενώ τελευταία ασχολείται με το τραγούδι. Μάλιστα, πριν από δυο μήνες κυκλοφόρησε το single του με τίτλο «Ξαναγεννήθηκα».

Ο κ. Κεχαγιάς γνωρίστηκε με την Φατιμά στην Μύκονο το καλοκαίρι που μας πέρασε και όσοι τους γνωρίζουν μιλούσαν για την αρχή ενός φλογερού έρωτα.

Μάλιστα τον προσκάλεσε στο παλάτι της στο Κατάρ, για να τραγουδήσει στα γενέθλιά της. Όμως ο Γιάννης Κεχαγιάς… αρνήθηκε, αφού σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, όσο δυνατά και αν είναι τα συναισθήματα του δεν θα άφηνε με τίποτα την Ελλάδα για μια γυναίκα!

Ποια είναι η Φατιμά

Η Φατιμά Αλ Θανί είναι το όγδοο κατά σειρά παιδί του Εμίρη του Κατάρ και η έκτη κατά σειρά κόρη του από τον πρώτο του γάμο.
Θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Αραβίας και έχει πάθος με την μόδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που μαζί με την ξαδέρφη της και την «κολλητή» της προχώρησαν στην τριμηνιαία έκδοση του «Haute Muse». Το περιοδικό της «σκίζει» σε πωλήσεις…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top