Paris Hilton: «Παρήγγειλα 20 ζευγάρια μπαλαρίνες μην τυχόν και τις χάσω»

Αυτά είναι προβλήματα...

Paris Hilton: «Παρήγγειλα 20 ζευγάρια μπαλαρίνες μην τυχόν και τις χάσω»

Αυτές είναι εξομολογήσεις και παραδοχές. Αυτά είναι προβλήματα και αγωνίες. Όχι παίζουμε.

Η Paris το ομολόγησε. Παρήγγειλε 20 ζευγάρια μπαλαρίνες Tory Burch, έτσι για να έχει να τις αλλάζει βρε αδελφέ, γιατί ένα και δύο ζευγάρια, ίσον κανένα. Θα αναρωτηθείτε ποιος ή καλύτερα ποια είναι η Tory Burch… Πασίγνωστη (και πανάκριβη επίσης) σχεδιάστρια μόδας, η οποία ειδικεύεται μάλιστα στα γυναικεία αξεσουάρ. Τα συγκεκριμένα εισάγονται στην Ελλάδα από πολυτελή αλυσίδα γυναικείων υποδημάτων.

«Πρώτα είχα εμμονή με τις μπότες Ugg. Τώρα έχω εμμονή με τα φλατ παπούτσια Tory Burch. Για να καταλάβετε, πρόσφατα αγόρασα 50 ζευγάρια παπούτσια, εκ των οποίων κάποια είναι τα αγαπημένα μου Yves Saint Laurent, ενώ άλλα είναι Prada και άλλα Louboutin», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, θέλοντας να μας διαβεβαιώσει ότι ψωνίζει, ξέρετε, από τα φτηνά, αυτά που τα βρίσκεις… «παντού». Και σα να μην έφτανε αυτό, η Paris μας είπε ότι τα πήρε και μαζί της στην Ibiza, για να δουν και όλοι οι άλλοι ότι όχι μόνο έχει παπούτσια, αλλά στην... ανάγκη, παίρνει και καμιά πενηνταριά ζευγάρια μαζί της, ένα για την παραλία, ένα για την βόλτα, ένα για το κλαμπ… Όμως, παρ’ όλα αυτά, φορούσε δύο-τρια από αυτά, τα πιο αναπαυτικά για την ακρίβεια, καθώς ένιωθε πολύ πιο άνετα και πολύ πιο ξεκούραστα τα πόδια της. «Κάθε βράδυ έβγαινα φορώντας μόνο δύο-τρία ζευγάρια μπαλαρίνες γιατί ήταν πολύ πιο άνετες από τα ψηλοτάκουνα», πρόσθεσε.

Ερώτηση: Τα 50 ζευγάρια παπούτσια, για τί ακριβώς ��α χρειαζόταν; Γιατί εάν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις, οκ, να το καταλάβουμε ότι έχεις ανάγκη να εμφανίζεσαι με διαφορετικά παπούτσια. Αλλά, εάν είναι να το κάνεις για την μόστρα, τότε, πρέπει να πάρεις μαζί για λίγες ημέρες… 50 ζευγάρια;

Κι αφού τα παπούτσια αυτά της φάνηκαν λίγα και άχρηστα και δύσκολα στο να τα περπατήσει, είπε να παραγγείλει 20 ζευγάρια χαμηλά Τory Burch για να νιώσει καλύτερα το κορίτσι. «Μάλιστα, πήρα τρία ζευγάρια από το λευκό, άλλα τόσα από το καφέ και επίσης τρία από το μαύρο, μήπως και κάποια στιγμή σταματήσουν να τα πουλάνε και τα χάσω…»

Καλά κάνεις βρε Paris. Εμείς συμμεριζόμαστε την αγωνία σου. Κι εμείς σκεφτόμαστε μην τυχόν και περάσει μήνας και δεν γελάσουμε με όλα αυτά τα νούμερα που βλέπουμε γύρω μας να κυκλοφορούν και να λένε πράγματα όπως αυτά που λες εσύ, αλλά δεν το κάνουμε θέμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top