Στην αντεπίθεση η Demi Moore: Παίρνει το «αίμα» της πίσω

Δες τι ζητάει από τον Ashton Kutcher

Στην αντεπίθεση η Demi Moore: Παίρνει το «αίμα» της πίσω

Στην αντεπίθεση περνάει η Demi Moore. Η δικαστική διαμάχη για να μοιράσει την περιουσία της με τον Ashton Kutcher ξεκίνησε σήμερα το πρωί, αλλά παραμένει άγνωστο το πότε θα συμφωνήσουν οι δυο πλευρές και θα καταφέρουν να μοιράσουν την περιουσία τους.

dem.jpg
Τι ζητάει η Demi Moore από τον Ashton Kuther;

Πέρα από τη μοιρασιά της περιουσίας, ζητάει συζυγική υποστήριξη και χρήματα για να καλύψει τα νομικά έξοδα από τον διαστάσει σύζυγό της Ashton Kutcher. Η αλήθεια είναι πως κάτι ψυχολογικά τραύματα… της έχουν μείνει, και όσο τον βλέπει με τη Mila Kunis τόσο της ανεβαίνει η πίεση.
article-2289796-18810634000005DC-610_634x778.jpg

H Demi μόλις τώρα, αφού ο Ashton είχε υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου του πριν από τρεις μήνες, απάντησε στέλνοντας ξεχωριστή επιστολή, με την έγκριση της για την έκδοση του διαζυγίου. Η γνωστή ηθοποιός χώρισε στις 17 Νοεμβρίου του 2011, δύο μήνες μετά το one night stand του Ashton με το party girl Sara Leal.

Έχουμε και λέμε:

Ο Αshton τον τελευταίο χρόνο του γάμου του κέρδισε 25 εκατομμύρια δολάρια από τη σειρά «Two and a half men» και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός τηλεοπτικής σειράς.

Η συνολική τους περιουσία, όπως προέκυψε σήμερα, αγγίζει τις 285 εκατομμύρια δολάρια!! Συγκεκριμένα, η περιουσία του Kutcher φτάνει τις 135.000 δολάρια και της Demi τις 150.000 δολάρια. Αυτό που αρνείται να παραδεχτεί ο Kutcher είναι πως ανέβηκε το κασέ του μετά τον γάμο του με τη Demi..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top