«Φωτιά»: δες το σέξι μοντέλο – σύντροφο του Jake Gyllenhaal

Αποκαλύφθηκε το νέο ειδύλλιο της ξένης showbiz!

«Φωτιά»: δες το σέξι μοντέλο – σύντροφο του Jake Gyllenhaal

Είναι δυνατόν να έχει δίπλα του 22χρονο μοντέλο – σεξοβόμβα και να μην ξεπεράσει μονομιάς τις πρώην του ο Jake Gyllenhaal; Όχι βέβαια!

Ζευγάρι με την Emily DiDonato είναι εδώ και περίπου δύο μήνες ο 32χρονος ηθοποιός, όπως αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του (που έχει μεγάλο στόμα απ' ότι φαίνεται)!

gyllenhaal_donato.jpg

Jake και Emily γνωρίστηκαν σε γυμναστήριο της Νέας Υόρκης την περασμένη Άνοιξη, ωστόσο, τα τσανάκια τους τα ένωσαν μόλις πρόσφατα.

Η «ζουμερή» καλλονή έκανε το ντεμπούτο της το 2008 και από τότε έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες, όπως με τις εταιρείες «Guess», «Ralph Lauren», «Victoria’s Secret» και «Maybeline», ενώ το 2009 η γερμανική «Vogue» την ανακήρυξε καλύτερο ανερχόμενο μοντέλο! Παράλληλα, το 2010 έγινε το πρόσωπο γυναικείου αρώματος του «Armani», ενώ συνεργάστηκε και με την εταιρεία καλλυντικών «L’ Oreal».

donato1.jpg

Πριν λίγες μέρες, η 22χρονη φωτογραφήθηκε με το μαγιουδάκι της για λογαριασμό του «Sports Illustrated», δείχνοντάς μας το κορμί που χαίρεται ο Jake...

Ε, όλες οι σταρ της Α’ Εθνικής έχουν περάσει από το κρεβάτι του (βλέπε Reese Witherspoon, Kristen Dunst, Minka Kelly, Taylor Swift) – θα έκανε «εκπτώσεις»;

Kάνε κλικ στο βίντεο και δες την Emily με το μαγιουδάκι της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top