Rihanna: την «βρίσκει» μόνη της!

Τι αποκαλύπτει για τα προσωπικά της η σέξι σταρ;

Rihanna: την «βρίσκει» μόνη της!

Τι κάνει μόνη της μες στο σαλόνι της η Rihanna; Με την απορία θα μείνουμε, καθώς η σέξι τραγουδίστρια αρκέστηκε να δηλώσει πως... είναι μόνη και την βρίσκει, διαψεύδοντας τις φήμες που την θέλουν να «καλοβλέπει» τον πρωταγωνιστή του τελευταίου video clip της.

«Όταν λέω ότι είναι καλό να είμαι μόνη μου, εννοώ ότι μου αρέσει που δεν χρειάζεται να κάνω babysitting», λέει η RiRi σε συνέντευξή της στην βρετανική «Vogue», προσθέτοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι μία διέξοδος, καθότι η δουλειά της είναι απαιτητική.

Μετά τις σχέσεις της με τον Kris Brown και τ��ν Matt Kemps, οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να φλερτάρει με τον 21χρονο μποξέρ Dudley O´Shaughnessy, τον οποίο η ίδια επέλεξε για να πρωταγωνιστήσει στο video clip για το νέο της τραγούδι, «We found love».

«Είναι πρόβλημα όταν μια δύσκολη μέρα τελειώνει και εγώ γυρίζω μόνη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου κανείς δεν σε ξυπνά εκτός και αν είναι για δουλειά. Από την άλλη, βέβαια, δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις κάτι που ξέρεις ότι θα τελειώσει γρήγορα, οπότε... απλά δεν βιάζομαι», λέει η 23χρονη σταρ.

Άνθρακας ο θησαυρός για νέο έρωτα στη ζωή της δηλαδή...

«Κατά κάποιον τρόπο, μια σχέση μπορεί να καταντήσει αγγαρεία και αυτό δεν είναι όμορφο», καταλήγει η RiRi προσθέτοντας ότι η ίδια δεν χρειάζεται καθόλου κάτι τέτοιο!

Δείτε το «We found love»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top