ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ με το καλημέρα το κρασί των Brangelina

Δεν έμεινε μπουκάλι από το Miraval

ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ με το καλημέρα το κρασί των Brangelina

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα των Brangelina που αποφάσισαν να γίνουν οινοπαραγωγοί. Το Miraval, το κρασί που παράγουν στην έπαυλή τους στον Γαλλικό Νότο βγήκε στην αγορά και ξεπούλησε στο λεπτό.

brangelina1.jpg

Τα πρώτα 6.000 μπουκάλια που βγήκαν χθες στην αγορά, εξαντλήθηκαν μέσα σε πέντε ώρες, με το ζευγάρι να πουλά τη συσκευασία των έξι μπουκαλιών στα 105 ευρώ.

Πρόκειται για μια ροζέ ποικιλία, που πήρε το όνομά της από το όνομα της έπαυλης των Brangelina, είναι αρκετά φρουτώδες, έχει εμφιαλωθεί σε ένα μπουκάλι που μοιάζει με αυτό της σαμπάνιας και σε ένα μήνα περίπου θα διατεθεί προς πώληση σε εστιατόρια και καταστήματα λιανικής.

Μάλιστα το καλοκαίρι ο Brad και η Angelina σχεδιάζουν να βγάλουν στην αγορά και ένα λευκό κρασί, ενώ από του χρόνου θα βγουν και ακριβές ποικιλίες κόκκινων κρασιών.

brangelina2.jpg

Το… χρυσό ζευγάρι του Hollywood νοίκιασε την έπαυλη Miraval το 2008, εντυπωσιασμένοι από το φυσικό τοπίο. Το παλατάκι τους στη νότια Γαλλία βρίσκεται σε ένα κτήμα 1.200 στρ��μμάτων και διαθέτει 35 κρεβατοκάμαρες παρακαλώ!

brangelina3.jpg

Πέρσι, οι Brangelina «έσκασαν» και 60 εκατ. δολάρια για να αποκτήσουν τον αμπελώνα και πλέον έχουν πάρει ζεστά την υπόθεση παραγωγής κρασιού. Στο εγχείρημά τους αυτό, τους βοηθά ο διάσημος οινοπαραγωγός Marc Perrin, ο οποίος αποκάλυψε ότι τόσο ο Brad, όσο και η Angelina συμμετείχαν ενεργά στην παραγωγή του πρώτου κρασιού.

«Ασχολούμαστε πολύ με την παραγωγή του κρασιού και είμαστε κατενθουσιασμένη με τη νέα μας αυτή ενασχόληση», δήλωσε λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του Miraval ο Brad Pitt.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top