«Αγαπούλας»: Στα 55 ξανά εργένης. Χώρισε μετά από 19 χρόνια

Η εξομολόγηση του γνωστού από τη διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας ��Προέδρου»

«Αγαπούλας»: Στα 55 ξανά εργένης. Χώρισε μετά από 19 χρόνια

​Καλεσμένος στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Τάκης Σπυριδάκης μίλησε για το διαζύγιο που πήρε μετά από 19 χρόνια γάμου, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε και την αναγνωσιμότητα του μέσα από τη διαφήμιση.

Σε ηλικία 14 ετών έχασε τη γιαγιά του, πράγμα που του στοίχισε, αλλά μόνος του το πάλεψε και βγήκε νικητής. Βρήκε μια δουλειά κοντά στο διαμέρισμα όπου έμενε στον Πειραιά και στη συνέχεια πήγε σε Ωδείο για να τελειώσει τις σπουδές του. Δεν είχε όλα τα χρήματα για να πληρώσει τα δίδακτρα, αλλά μια καθηγήτρια του τα πλήρωνε κρυφά.

Ο Σπυριδάκης μιλώντας για την ηθοποιία υποστηρίζει πως «όλοι έλεγαν τι καταπληκτικός ηθοποιός, αλλά κανείς δεν μου ζήταγε να δουλέψω.. Ήταν οδυνηρό να σε λένε καλό ηθοποιό και να μην έχεις δουλειά».

Μετά από 19 χρόνια έγγαμου βίου χώρισε και τονίζει πως «πάντα ήθελα τον χώρο τον δικό μου. Μου έλειψε η «φοιτητική διάθεση». Να ξυπνάς το πρωί και να μη βλέπεις την ίδια φάτσα δίπλα σου. Ήμουν 19 χρόνια παντρεμένος. Ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Χάθηκε αυτή η σχέση μέσα στην καθημερινότητα και δε γινόταν να γυρίσω πίσω.. Ο γάμος είναι και για τους δυο ενάντια στη φύση».

Για τη διαφήμιση που τον έκανε γνωστό λέει «ο κόσμος αντιμετωπίζει τη διαφήμιση σα σειρά και ρωτάει πότε θα βγει το επόμενο επεισόδιο»..

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση του ηθοποιού για το διαζύγιο που πήρε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top