ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Kim Kardashian

Με κλάματα πήγε στους γιατρούς, φοβούμενη πως θα χάσει το παιδί

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Kim Kardashian

Επειγόντως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η εγκυμονούσα Kim Kardashian, που ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πτήσης της από το Παρίσι στο Λος Άντζελες.

Η 32χρονη celebrity που βρίσκεται στον πέμπτο περίπου μήνα της εγκυμοσύνης της, βρισκόταν στο αεροπλάνο, όταν άρχισε να μην αισθάνεται καθόλου καλά.

kim gym.jpg
Με το που προσγειώθηκε λοιπόν, κάλεσε αμέσως τα δικά της άτομα, ώστε να την βοηθήσουν, κι εκείνοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όταν αντίκρισε τους γιατρούς, ξέσπασε σε δάκρυα, μιας και φοβόταν μη χάσει το μωρό που περιμένει.

kim gym2.jpg
Και φυσικά, εκείνοι την κατσάδιασαν έντονα, λέγοντας της πως πρέπει να σταματήσει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ το γυμναστήριο, το οποίο συνεχίζει ακάθεκτα, παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της.

Μετά από ώρες εξετάσεων τελικά, οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο, αφού πρώτα βεβαιώθηκαν πως τόσο εκείνη όσο και το μωρό που περιμένει είναι εντάξει.

Kim+Kardashian+DuJour+Magazine+Spring+Issue+bcPEju_YWQnl.jpg
Χαρακτηριστικό είναι, πως η Kim το είχε παρακάνει το τελευταίο διάστημα, μιας και πήγαινε στο γυμναστήριο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, προκειμένου να διατηρήσει χαμηλό το βάρος της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες έσπευσαν να πουν, πως «η Kim δε σέβεται την εγκυμοσύνη της», και πως έχει δυο διαφορετικούς personal trainers ώστε να την βοηθήσουν να μην πάρει πολλά κιλά αυτό το διάστημα.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top