Μ. Σολωμού: «Φιλάω τον πρώην μου Α. Γεωργούλη και δε νιώθω τίποτα»

«Ο Πάνος δεν ζηλεύει που παίζω με τον πρώην μου»

Με τον Αλέξη Γεωργούλη με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι συμπρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο η Μαρία Σολωμού και ξεκαθαρίζει ότι πλέον είναι μόνο φίλοι και δεν πρόκειται να υπάρξει μεταξύ τους κάτι ερωτικό.

«Εμένα δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να επιστρέψω σε έναν πρώην μου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Με τον Αλέξη έχουμε χωρίσει εδώ και μια δεκαπενταετία που είναι σχεδόν μισή ζωή, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η περίπτωση», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτό θα μπορούσε ίσως να συμβεί αν είχε χωρίσει με κάποιον άσχημα και της είχε μείνει κάποιο απωθημένο.

«Αν έχεις χωρίσει με κάποιον άσχημα, υπάρχει ένα μικρό άχτι ή κάτι ανικανοποίητο και είκοσι χρόνια να έχεις να δεις κάποιον, εκεί είναι λίγο επίφοβα τα πράγματα και δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί. Όταν όμως έχεις χωρίσει έναν άνθρωπο και έχεις διατηρήσει φιλικές σχέσεις και μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μένει στο εξωτερικό και όποτε έρχεται μιλάτε, βγαίνετε όλοι μαζί δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι», είπε.

Πάντως ο καλός της Πάνος Μουζουράκης δε ζηλεύει καθόλου που είναι στη σκηνή με τον πρώην σε άκρως ερωτικές στιγμές. Αφήστε που είναι ήσυχος ο άνθρωπος γιατί η Μαρία του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι απλά δουλειά και τίποτε παραπάνω.

«Στη δουλειά μας αναγκαστικά κάποιες φορές αγκαλιάζεις, φιλάς, έχεις ερωτικές σκηνές. Και με τον Αλέξη φιλιέμαι στο θεατρικό ερωτικά, αλλά δε νιώθω τίποτα. Εμείς είμαστε περσινά ξινά σταφύλια. Συνήθως αυτό σου προκύπτει με κάποιον συνάδελφο που δεν έχει συνεργαστείς ξανά μαζί του», είπε.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top