Ο γιός του Schwarzenegger τρίτο πρόσωπο στη σχέση Pattinson - Stewart;

«Βουίζει» το Hollywood για ερωτικό μπέρδεμα με τον 19χρονο

Ο γιός του Schwarzenegger τρίτο πρόσωπο στη σχέση Pattinson - Stewart;

Θα μας τρελάνουν στο τέλος ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart: την ώρα που φιλικά τους πρόσωπα λένε ότι ο ηθοποιός είπε στην καλή του να μην τον επισκεφθεί στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για την νέα του ταινία, οι φήμες θέλουν την 22χρονη να φλερτάρει με τον γιό του Arnold Schwarzenegger, σε ένα χολιγουντιανό ερωτικό τρίγωνο που καιρό είχαμε να δούμε!

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, ο Rob ζήτησε από την Kristen να τον αφήσει λίγο μόνο του να ηρεμήσει, ενώ εκείνη δεν θέλει να τον χάσει και τον «βομβαρδίζει» με sms, κάνοντας πιο εμφανές από ποτέ πως η σχέση τους περνάει κρίση.

patrick3.jpgΑυτά λένε φιλικά πρόσωπα των δύο ηθοποιών, ωστόσο, οι «κακές» γλώσσες του Hollywood λένε άλλα πράγματα: όσο ο 26χρονος σταρ γυρίζει στην Αυστραλία, η 22χρονη αγαπημένη του... τσιλιμπουρδίζει!

Στο στόχαστρο της Kristen Stewart λέγεται ότι βρέθηκε ο 19χρονος Patrick Schwarzenegger, ο γιός του «Εξολοθρευτή» και της Mariah Shriver, που στο παρελθόν φέρεται να είχε δεσμό με την Taylor Swift.

patrick2.jpgΗ γνωριμία με τον -ομολογουμένως σέξι- νεαρό επιχειρηματία έγινε στο πάρτι γενεθλίων του Taylor Lautner, πριν από περίπου ένα μήνα.

Άνθρωποι που τους είδαν από κοντά στο event της 9ης Φεβρουαρίου δήλωσαν ότι το φλερτάκι ήταν εμφανέστατο, ενώ τα ραντεβουδάκια συνεχίζονται μέχρι και σήμερα...

Τελικά τον παρακαλάει τον Rob ή σιγά σιγά αυτή τον ξεπερνάει, στην αγκαλιά του Pat;
Άβυσσο�� η ψυχή της Stewart...!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top