Λ. Κονιόρδου: «Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση. Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία»

Μιλά για τον… «βιασμό» που έζησε στη Eurovision

Λ. Κονιόρδου: «Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση. Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία»

​Θεωρείται μία από τις καλύτερες Ελληνίδες τραγωδούς. Ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλές πτυχές της ζωής της παραμένουν άγνωστες. Τώρα όμως η Λυδία Κονιόρδου συγκλονίζει με την αποκάλυψή της ότι η κρίση την έχει επηρεάσει τόσο, ώστε να μην μπορεί να ανάψει ούτε καν τη θέρμανση στο σπίτι της.

koniordou1.jpg

«Έχω κόψει τη βενζίνη και τη θέρμανση. Δεν μπορώ να πληρώσω κάποιες εισφορές στην Εφορία που ήρθαν από το πουθενά. Δεν χρησιμοποιώ κεντρική θέρμανση. Έχω ξαναβάλει την παλιά σόμπα πετρελαίου, που είχα πριν από τριάντα χρόνια στα Εξάρχεια, η οποία καίει πολύ λιγότερο. Ζω στο μισό σπίτι. Το σαλόνι είναι κλειστό. Κυκλοφορώ στο δρόμο με παπάκι και ποδήλατο. Αγοράζω τα απολύτως απαραίτητα και κάνω έξτρα δουλειές», είπε.

Όπως αποκάλυψε έχει ένα μικρό κήπο που καλλιεργεί τα λαχανικά της και μπορεί εύκολα να μαζέψει τα απαραίτητα και να φτιάξει ένα φαγητό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την τραυματική της εμπειρία στην κριτική επιτροπή του ελληνικού τελικού της Eurovision.

koniordou2.jpg

«Εκείνη την περίοδο κατάλαβα πώς νιώθουν όλοι οι άνθρωποι που υφίστανται αυτό το βιασμό, αυτή τη βία. Έζησα τη βία. Άνθρωποι χωρίς να ξέρουν καν τι κάνουμε, χωρίς καν να ζητούν να πληροφορηθούν, ανακύκλωναν μία είδηση άδικα», τόνισε.

Πάντως προτίμησε να μην βγει δημόσια και να απαντήσει σε όσους την είχαν κρίνει αρνητικά.

«Δεν έχει νόημα να μαλλιοτραβιέσαι δημοσίως για ένα πράγμα επουσιώδες. Δεν εξαρτάται το μέλλον της Ελλάδας από αυτό. Εμείς ούτως ή άλλως δεν εισηγηθήκαμε ποτέ τα τραγούδια. Υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν μουσική και αυτοί τα επέλεξαν. Υπήρξε μια απόρριψη και θεωρηθήκαμε υπεύθυνοι. Εμείς τηρήσαμε τους κανόνες», είπε.

koniordou3.jpg

Μάλιστα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της επιτ��θηκαν την περίοδο εκείνη.

«Για μένα ήταν ένα μάθημα που πήρα και ευχαριστώ πολύ αυτούς που μου το έμαθαν. Από εδώ και πέρα θα προσέχω διπλά», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top