Στα χωρίσματα Pattinson – Stewart: της έριξε άκυρο και πήγε Αυστραλία

Να μείνει για λίγο μόνος του αποφάσισε ο ηθοποιός

Στα χωρίσματα Pattinson – Stewart: της έριξε άκυρο και πήγε Αυστραλία

Κρίση φαίνεται πως περνάει η σχέση του Robert Pattinson με την Kristen Stewart, που μπορεί να μην χώρισαν μετά την απιστία της ηθοποιού, αλλά δεν φαίνεται να το γλιτώνουν. Μάλιστα, ο Rob απαγόρευσε στην καλή του να πάει στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται εκείνος αυτές τις μέρες!

Οι «κακές» γλώσσες λένε πως η αυλαία του «Twilight» σήμανε την αρχή του τέλους για την σχέση των πρωταγωνιστών του και η απόφαση του Robert να μείνει solo στην Αυστραλία ρίχνει λάδι στη φωτιά.

robert.jpgspl483052_002.jpg

Ο 26χρονος σταρ βρίσκεται στην άλλη άκρη του ωκεανού για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «The Rover» και το μήνυμα στην σύντροφό του ήταν ξεκάθαρο: «ΜΗΝ έρθεις», της είπε!

«Ο Rob δεν θέλει να τον επισκεφθεί η Kristen. Θεωρεί το ταξίδι ευκαιρία για να μείνει λίγο μόνος του, να κάνει ένα διάλλειμα», είπε φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, προσθέτοντας πως η Kristen στέλνει συνεχώς sms στον καλό της, αλλά εκείνος δεν της απαντάει πάντα!

Οι παπαράτσι, πάντως, απαθανάτισαν τον ηθοποιό χαμογελαστό, να το απολαμβάνει: εκτός από τα γυρίσματα, κάνει ποδήλατο, βόλτες και, φυσικά... clubbing!

spl484446_001.jpgspl484803_002.jpg

Όσο για την 22χρονη που έμεινε πίσω;
Βγήκε σε γνωστό στέκι του Hollywood με τον Taylor Lautner, την ώρα που άτομα από το περιβάλλον της επισημαίνουν πως ανησυχεί για το μέλλον της σχέσης της, δεν θέλει να χωρίσει και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε τον Robert να κρατήσει!

Άμα δεν σε θέλει κούκλα μου...

kristen_taylor.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top