Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Τσαλίκη-Κατατρόμαξε ο τραγουδιστής

«Τίποτα στη ζωή μας δεν είναι δεδομένο»

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Τσαλίκη-Κατατρόμαξε ο τραγουδιστής
Ώρες αγωνίας έζησε χθες ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής που έχει μάθει να μοιράζεται τα πάντα με τους Twitterόφιλους του –και τα καλά και τα κακά-, πόσταρε κάποια στιγμή στο Twitter του:

«Δύσκολη μέρα… Send me good energy…». Στο «κάλεσμα» του έσπευσαν ν΄ανταποκριθούν πολλοί Twitterόφιλοι του, ρωτώντας τον τι έπαθε, μιας και ήταν ένα αινιγματικό μήνυμα το οποίο δεν διευκρίνιζε τι ακριβώς του συμβαίνει.

Η απάντηση ήρθε λίγες ώρες αργότερα από τον ίδιο τον τραγουδιστή:

«Ευχαριστώ πολύ για όλη τη θετική ενέργεια που μου στείλα��ε… Δεν έχω μάθει να σας κρύβομαι… Ο πιο δικός μου άνθρωπος έκανε ένα επείγον χειρουργείο… Και όλα δόξα τω θεώ πήγανε καλά…! Κατατρόμαξα… Τώρα πρόβα μέχρι το πρωί… Τίποτα στη Ζωή μας δεν είναι δεδομένο… Love u…», κατέληξε.

Τώρα το ποιος είναι ο πιο δικός του άνθρωπος δεν μας διευκρίνισε ακριβώς. Γνωρίζουμε ωστόσο πως η σύζυγος του Δώρα είναι το έτερον του ήμισυ και δίπλα του σε όλα, αλλά ο τραγουδιστής δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για ποιον ακριβώς πρόκειται.

Τέλος καλό όλα καλά όμως και πλέον ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκουράζεται ήρεμος πια έπειτα από 26 ολόκληρες ώρες αγωνίας που έζησε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top