ΦΩΤΟ – HOT: γνωστή ηθοποιός topless, σε τρίο με Αφρικανούς!

Κάνε κλικ και μάθε ποιά ζήλεψε την Τζούλια Αλεξανδράτου

ΦΩΤΟ – HOT: γνωστή ηθοποιός topless, σε τρίο με Αφρικανούς!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τζούλια Αλεξανδράτου: γνωστή ηθοποιός απαθανατίστηκε να κάνει... «σάντουιτς» με δύο άνδρες αφρικανικής καταγωγής και η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω Ίντερνετ!

Πρωταγωνίστρια του «καυτού» ενσταντανέ είναι η Charlotte Gainsbourg, που αποφάσισε να πασπατευτεί με δύο αγνώστων λοιπών στοιχείων γυμνασμένους άνδρες, για... χάρη της έβδομης τέχνης!

Βλέπεις, η κόρη του Γάλλου συνθέτη Serge Gainsbourg και της Βρετανίδας ηθοποιού Jane Birkin έχει βασικό ρόλο στη νέα ταινία του Lars von Trier, «Nymphomaniac» και το τριολέ είναι η πρώτη φωτογραφία της ταινίας!

Με σκηνές πραγματικού σεξ, το «Nymphomaniac» διηγείται τις ερωτικές περιπέτειες μίας 50χρονης εθισμένης στο σεξ, μέσα από τα μάτια ενός άνδρα που την βρίσκει ημιλιπόθυμη στον δρόμο και αφηγείται την ζωή της, σε οκτώ κεφάλαια.

Περίπου 7,5 ώρες υλικό έχει κινηματογραφήσει ο Lars Von Trier, το οποίο αναμένεται να χωριστεί σε δύο ή τρία μέρη και σε αυτό πρωταγωνιστούν επίσης οι Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Uma Thurman και Willem Dafoe.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top