Βρήκε γυναίκα για να παντρευτεί ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Τι εξομολογείται o ίδιος για τις δυσκολίες και τα προσωπικά του

Βρήκε γυναίκα για να παντρευτεί ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Να κάνει οικογένεια ονειρεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και σε συνέντευξή του αποκαλύπτει αν έχει βρει την γυναίκα με την οποία θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας! Παράλληλα, ο τραγουδιστής μιλά για τις δυσκολίες που έχει περάσει, την πίστη του στο Θεό και την αγάπη του κόσμου!

«Μου αρέσει η οικογένεια και τα πολλά παιδιά. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου», τονίζει ο Νίκος και δεν κρύβει πως, αν και ακόμα δεν έχει «πατήσει» τα 30, εύχεται σύντομα να ντυθεί γαμπρός.

oikonomopoulos2.jpg

Ο γοητευτικός τραγουδιστής παραδέχεται πως έχει ενθουσιαστεί πολλές φορές, αλλά την κατάλληλη γυναίκα δεν την έχει βρει ακόμα! «Πιστεύω ότι θα έρθει η κατάλληλη», λέει και την περιγράφει ως μία γυναίκα που θα τον καταλαβαίνει και θα την καταλαβαίνει και μεταξύ τους θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη.

«Από μικρή ηλικία έχω περάσει πολλές δοκιμασίες. Δόξα τω Θεώ, τα κατάφερα σε όλους τους τομείς και είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που η ζωή μου πήγε μπροστά. Το ίδιο εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ζήσει δύσκολες καταστάσεις», αναφέρει ο Νίκος, που επισκέπτεται συχνά ένα εκκλησάκι κοντά στο σπίτι του και έχει δύο πνευματικούς οι οποίοι, όπως λέει, τον βοηθούν πολύ ψυχικά.

oikonomopoulos1.jpgoikonomopoulos3.jpg

Αναφερόμενος στο ότι έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, ο τραγουδιστής τονίζει πως επρόκειτο για talent show και όχι για ριάλιτι, στο οποίο θα ξαναπήγαινε αν αισθανόταν όπως την εποχή που πήγε. «Δεν υπάρχει κανένας εύκολος δρόμος. Πήγα σε ένα talent show για να προσπαθήσω να αναδείξω το ταλέντο μου. Με την προσπάθειά μου και κόπο μου κατάφερα ό,τι έχω φτιάξει μέχρι στιγμής, είτε αυτό είναι λίγο, είτε πολύ...», προσθέτει.

«Μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι και αυτό θα υπηρετώ όσο μπορώ να τραγουδάω», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος, που απορρίπτει το ενδεχόμενο να τον δούμε στην Eurovision αφού, όπως τονίζει, πρόκειται για ένα πάρτι που διασκεδάζει κάποιους ανθρώπους και δεν εξυπηρετεί κάτι σχετικό με την μουσική της χώρας μας.

Τέλος, ο τραγουδιστής επισημαίνει πως δεν είναι σπάταλος και προσπαθεί να διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά του, εύχεται στον εαυτό του και όλο τον κόσμο να είναι υγιείς και τα πράγματα να γίνουν καλύτερα για όλους και καταλήγει: «δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν για όλους. Δεν πιστεύω ότι ένας λαός τόσο αξιοπρεπής έπειτα από τόσα χρόνια δεν θα πετύχει τον στόχο του. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να μην κοιτάει ο καθένας πώς θα γεμίσει την τσέπη του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top