Mila Kunis: Με ένα ποτήρι κρασί σε παραλία της Ελλάδας

Πως περιγράφει την ομορφιά και την αυτοπεποίθηση;

Mila Kunis: Με ένα ποτήρι κρασί σε παραλία της Ελλάδας

​Τι κοινό έχουν οι αστέρες του Hollywood μεταξύ τους; Όλοι τους λατρεύουν την Ελλάδα και το δηλώνουν περίτρανα στις συνεντεύξεις τους.

Η Mila Kunis και ο συμπρωταγωνιστής της, James Franko μίλησαν για τις ομορφιές της χώρας μας και τη νέα τους ταινία, «Οζ Μέγας και Παντοδύναμος».

«Κάθε φορά που σχεδιάζω να έρθω στην Ελλάδα κάτι συμβαίνει. Θέλω όμως απεγνωσμένα να έρθω. Θέλω να επισκεφτώ κάποιο από τα νησιά σας» λέει η Mila!

Θα ήθελε να επισκεφτεί τη Μύκονο ή κάποιο πιο ήσυχο νησί; Η ηθοποιός υποστηρίζει πως «δεν θα διάλεγα τη Μύκονο. Προτιμώ ένα ποτήρι κρασί και να διαβάζω ένα βιβλίο σε μια παραλία. Δεν θέλω νεαρούς να περιφέρονται γύρω μου».

Ο James Franko θεωρεί ως «χώρα του Οζ» την Ελλάδα. Και συγκεκριμένα την Μύκονο, κι ας μην έχει πάει!!

Ποια η γνώμη της Kunis για την ομορφιά;; Πως νιώθει η ίδια; «Η μητέρα μου είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες και από όσο θυμάμαι δε χρησιμοποίησε ποτέ make up. Είναι 1.52, δεν είναι μοντέλο, αλλά από μικρό παιδί μου είχε μεταδώσει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης. Θεωρώ ότι η ομορφιά είναι τύχη. Δεν μου είπε κανείς ότι είμαι όμορφη, ούτε ότι πρέπει να γίνω όμορφη».

Δείτε τη συνέντευξη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top