Φτιάξτε σπιτικές μάσκες με αυγό!

Για όλους τους τύπους δέρματος

Φτιάξτε σπιτικές μάσκες με αυγό!
Άπλωσε τις μάσκες σε όλο το πρόσωπο, με εξαίρεση την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια γιατί το δέρμα μας εκεί είναι πολύ ευαίσθητο.Την αφήνεις για 15’ και ξεβγάζεις με χλιαρό νερό τις μάσκες που έχουν βάση το κρόκο, και με κρύο νερό τις μάσκες που έχουν βάση το ασπράδι.

Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να κάνεις μάσκες από αυγό. Δεν συνίσταται σε όσους πάσχουν από ευρυαγγείες γιατί επιταχύνουν την κυκλοφορία στην επιφάνεια του δέρματος.

Για ξηρά δέρματα:

Αν φτιάχνεις μαγιονέζα και βάλεις στο μπλέντερ τον κρόκο αυγού, λάδι και λεμόνι, πριν προσθέσεις το αλάτι και το πιπέρι για να τη φας, κράτησε μια κουταλιά για να τη κάνεις μάσκα!

Για κανονικά δέρματα:

Βάζεις στο μπλέντερ ολόκληρο το αυγό, λάδι και λεμόνι. Το χτυπάς και μόλις πήξει η σάλτσα/μάσκα βάζεις μια κουταλιά στην άκρη.Το ασπράδι του αυγού δρα εξισορροπητικά.

Για λιπαρά δέρματα:

Εδώ θα χτυπήσεις μόνο τα ασπράδια, μαρέγκα δηλαδή που μετά μπορείς να κάνεις ένα ωραιότατο σουφλέ! Κρατάς 2 κουταλιές και κάνεις μία θαυμάσια μάσκα προσώπου που ετοιμάζει το δέρμα σου να δεχτεί το μακιγιάζ, ειδικά αν έχεις ανοιχτούς πόρους.

Πηγή: bemary.com (http://bemary.com/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top