Δες τα αμπέλια των Brangelina που θα βγάζουν την ρετσίνα!

Πότε κυκλοφορεί και πόσο θα κάνει το κρασί χολιγουντιανής παραγωγής;

Δες τα αμπέλια των Brangelina που θα βγάζουν την ρετσίνα!

«Φωτιά» θα πάρουν τα ποτήρια: σε περίπου μία εβδομάδα κυκλοφορεί το κρασί των Brangelina, οι οποίοι αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο το κόκκινο χαλί και να γενούν οινοποιοί!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το ζευγάρι συνεργάστηκε με την οικογένεια οινοποιών Perrin και στις 15 Μαρτίου θα δούμε τα μπουκαλάκια τους στην αγορά. Για την ακρίβεια, σε καλά εστιατόρια και επιλεγμένες κάβες θα πωλούνται και ποιά είναι αυτά... άγνωστο ακόμα!

spl506012_034.jpg

Με την κρίση πανταχού παρούσα και τόσα παιδιά να θρέψουν, είπαν οι σταρ του Hollywood να μην αφήσουν τόσα στρέμματα στη νότια Γαλλία να πάνε χαμένα.

Το... χωραφάκι τους, το «Chateuau Miraval» με τ’ όνομα, αγοράστηκε το 2008, οπότε και ο Brad με την καλή του «μαγεύτηκαν» από τη μικρή πόλη Coeh, πετώντας με ελικόπτερο.

spl506138_026.jpg

Από τα 12.000 στρέμματα που έχουν στην κατοχή τους, τα 1.500 είναι αμπελώνες, ενώ η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης ένα δάσος, μία λίμνη και έναν πύργο 35 δωματίων, στον οποίο οι φήμες λένε ότι θα γίνει (αν και όποτε) ο γάμος των δύο ηθοποιών!

Το όνομα «Brangelina» δεν θα το έχει το κρασάκι... «Miraval Côtes de Provence» θα λέγεται και τα ονόματα των δύο ηθοποιών θα είναι στην πίσω ετικέτα, ενώ θα κυκλοφορεί σε λευκό, ροζέ και κόκκινο.

spl506012_024.jpg

Μην νομίζεις, πάντως, ότι θα είναι «πικρό» στο ταμείο: περίπου 15 ευρώ θα έχει καθένα από τα περίπου 150.000 μπουκάλια που θα κυκλοφορήσουν!

spl506012_025.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top